www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

PT PÅ NETT

  • 05.11.2009, 17:09


Trenger du hjelp med  trening og / eller kosthold.
Jeg er utdannet personlig trener og kostholdsrådgiver, og kan veilede deg på veien.
Ønsker du å gå ned i vekt, øke muskelmasse eller rett og slett føle deg bedre er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.
Send meg en mail på pt@helseglede.no så vil du snart høre fra meg.
Vi snakkes.


Kristine ♥

17.06.2016 kl. 23:43
Hei! Jeg håper du kunne hjelpe meg med noe jeg sliter med. Nemmelig med å få "den flate magen"- som alle snakker om. Har alltid vert helt normal i kroppsfasong, med unntak av en kul på magen.. Lurte på om du kunne gi meg tips til dette? Er ute å beveger meg ca 30-60 min 4-5 ganger i uken, og prøver å gjører styrkeøvelser, men med lite resultater..

Håper du kan gi meg noen gode råd :)

Kristine

20.06.2016 kl. 18:14
Anonym:
Hei du. Jeg kan ikke gi deg tips annet enn det som er på bloggen. Mine online pt kunder betaler for at jeg skal hjelpe dem med trening og å nå deres mål, så jeg kan ikke gi deg tips og hjelp med mindre du ønsker å være min kunde. Håper du forstår det :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits