BANANLAPPER

Det er lørdag.
For meg er det første fridagen på tre uker 
Det føles helt fantastisk.
Jeg skal fylle dagen med masse unødvendig kos.
Foreløpig har jeg sovet lenge, spist en god frokost, tatt en varm og lang dusj og ordnet litt i huset.
Resten av dagen skal jeg bruke på kafèbesøk, shopping, jenteprat, avslapping, deilig middag og sofakos.


TIl frokost lagde jeg bananlapper.
Disse lappene blir en favoritt fremover.
Jeg moste en banan og hadde over et par ss med skyr naturell (bruk gjerne mager kesam), en ss havregryn, sukrin, kanel, kardemomme, økologisk vaniljepulver og en halv ts fiberhusk. La røren svelle et par minutter før du steker tykke lapper på middels varme i en stekepanne. Jeg fikk tre lapper.
Server med ønsket tilbehør.
Jeg hadde over brunost, G35, og rørte jordbær (skjær jordbær i biter, ha over litt sukrin og mos med en gaffel) sammen med en god kopp kaffe.

Jeg fikk spørsmål om hvordan det går i huset.
Det går sakte men sikkert fremover, men i og med at jeg har jobbet mye i det siste i tillegg til full skole, har huset blitt lite prioritert.

Verandaen er nå klar og verandadøren er blitt satt inn.
Er det ikke blitt lyst og fint?
Neste skritt er gardiner.
Jeg har allerede begynt å lage mine egne gardinbånd med ferskvanns perler. Jeg tror det kan bli lekkert.
Det er utrolig moro å bedrive med slikt små-puss. Jeg har fått en ny hobby!
I og med at dette er min første bolig er alt veldig nytt for meg, noe som både er skremmende og spennende.
Forhåpentligvis blir sluttresultatet bra.

Ønsker dere alle en riktig fantastisk helg.
Kos dere og nyt høstsolen.

Kristine

40 kommentarer
    1. Malin:
      Så flott at bananlappene falt i smak 🙂 har laget de flere ganger selv.
      Når det gjelder stekingen kan jeg anbefale å steke på lav ? middels temperatur. La de ligge en stund, da blir det mer stekt men du unngår at de blir svidd 🙂

    2. Har laget de to ganger nå, og de ble supergode! Takk for tips, flinke du!! 🙂 Jeg sliter derimot litt med å få de til å bli helt gjennomstekte, de blir liksom “rå” inni. Ble dine og slik, eller fikk du de gjennomstekt? 🙂 Ha en fin dag!

    3. Søtere? Nå er det mange år siden jeg har spist G35, men inneholder ikke den mer sukker enn den blå, ergo mer søtere?

    4. LilleMy:
      Jeg tar en dag av gangen, men jeg håper huset blir bra til slutt 🙂
      Helt enig, det er viktig å koble ut litt og slappe av i ny og ne 🙂

    5. cathrinehenriksen:
      Jeg er veldig glad i å stå på kjøkkenet og prøve ut ny sunn mat.
      Fordelen om du spiser det samme er at du blir lei og kanskje spiser litt mindre 😉
      Du får be noen på middag, da er det mye mer moro å lage mat 🙂

    6. Karoline:

      Oj, hehe? Det er noen slike dager hvor hodet ikke henger med. Godt du ser det på den positive siden, du fikk litt ekstra trim 😉
      Håper du hadde en deilig lørdag Karoline <3

    7. Malin og Marte:
      Pottene og blomstene er nye. Krakken er gammel, den er arvet, det samme med reinsyrskinnet.
      Sølvskoene er mine fra jeg var baby. Mamma har tatt vare på de og sølvstøpt de 🙂 Tenk at jeg hadde så små og søte ben!

    8. Heidi:
      Brunost inneholder en del kalorier og er søtt. Men som alt annet handler det om en balansegang, noen skiver brunost om dagen er langt fra usunt, men om du spiser en hel brunost i uken begynner det å bli litt mye. Selv spiser jeg det tre ?fire ganger i uken 🙂

    9. Amalie:
      Jeg varmer alltid opp i fem minutter på møllen. Har jeg veldig dårlig tid, som jeg har hatt noen dager denne uken, varmer jeg opp med lette vekter.

    10. Annette:
      Jeg hadde en kjempe flott lørdag med mye hygge og kos. Håper du også hadde det 🙂
      Du må gjerne komme på besøk, da skal jeg servere deg bananlapper <3

    11. Kristine:
      Jeg hadde en drøm om å bli interiørarkitekt for noen år tilbake, nå får jeg prøvd meg på det 🙂
      Hadde en kjempe deilig lørdag. Håper du også hadde det søte Kristine 🙂

    12. Ser ut som om du kommer til å få et kjempefint i huset ditt med din sans for innredning 🙂 Håper du har hatt en ordentlig koselørdag med god mat og hyggelig selskap! Starten på dagen med bananlapper så i hverfall ikke feil ut 😉

    13. Håper du har en fantastisk lørdag Kristine, det fortjener du virkelig 🙂 så utrolig kos det blir i huset også, du er er så kreativ 🙂 og jeg ble ikke sulten når jeg så de lappene :p

    14. Ok, jeg er ikke Kristine, men kan jeg få svare likevel? G35 er en type brunost. Selv foretrekker jeg den den som kommer i blått (som heter “ekte geitost”. 🙂

    15. disse lappene må absolutt prøves, de ser toppers ut! 😀
      men jeg har et spørsmål som jeg håper du kan svare på. når du trener styrke, varmer du opp først eller går du rett på vektene? 🙂

    16. Hei! Digger bloggen din. Jeg har hørt at brunost ikke er så veldig sunt, stemmer det?
      Ser du spiser det ganske ofte. Det er så GODT!

    17. Høres ut som en herlig og avslappende dag som er veldig velfortjent! Nyt den fullt ut 🙂
      I dag sov jeg til 10 og da fant jeg ut at jeg var rimelig sliten fra i går. Jeg kom meg opp, spiste frokost og slappet litt av i sofaen før jeg syklet til Sats. Da jeg skulle låse sykkelen utenfor Sats oppdaget jeg at jeg ikke hadde nøkkelen med meg, så jeg måtte sykle opp alle oppoverbakkene hjem igjen.. Der sto nøkkelen heldigvis i boddøren ute MED husnøkkelen også. Flaks jeg oppdaget det fort og fikk med meg nøklene ned til Sats, denne gangen med sykkel og husnøkkel 😛 Har hvertfall fått meg en ekstra sykkeltur i dag .. Hehe. Så ble det litt styrke og kardio på Sats, før jeg vendte snuten hjemover og her skal jeg være resten av dagen. Rydde, høre på musikk og lage pizza med speltmel utover kvelden. Herlige lørdag. Kos deg i dag! God klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg