PÅSKE CUPCAKE


Yndige, sunne påskemuffins.
Her har jeg laget deilige muffins med smak av appelsin og kanel og toppet med gul frosting.
Mmmm…
Sunt, proteinrikt og veldig godt.


Påskemuffins
9 stykker

1 egg
2 hvitter
30 g kokosmel, eventuelt mandelmel eller annen meltype
10 g pofiber eller fiberfin
3 ss sukrin
1 ts bakepulver
1 ts kanel
2 ss appelsinsaft
Ca 0,5 dl vann

Stivpisk eggehvitene.
Bland sammen de resterende ingrediensene.
Ved røren inn i de stivpiskede eggehvitene. Her må du bruke lette bevegelser så eggehvitene ikke detter sammen.
Ha røren over i 9 muffinsformer.
Stek i 20 minutter på 175 grader.


Glasur

½ boks philadelphia light
4 ss mager kesam
Sukrinmelis
3 ss appelsinsaft
Gul konditorfarge

Bland alle ingrediensene sammen i en bolle.
Smør glasuren på muffinsene.
Pynt gjerne med remser av appelsinskall.
Nyt og kos deg.


Disse muffinsene er de beste jeg noen sinne har laget i følge PØ.
Jeg laget disse i går kveld og alle forsvant på en – to -tre.
Før jeg tar langhelg senere i kveld skal jeg slenge sammen en ny porsjon. Denne gangen skal jeg tilsette litt kokosessens i muffinsdeigen og kokosflak i glasuren, da blir det kokosmuffins!


Riktig god påske.
Nyt den med dine kjente og kjære.
Gjerne med en påskemuffins i hånden ;-)

Kristine

20 kommentarer

Siste innlegg