TORSK OG SJOKOLADE

Det høres jo ut som en merkelig miks, men jeg kan fortelle at jeg var, og er for så vidt fortsatt, veldig mett og tilfredsstilt etter dagens middag med tilhørende dessert:grin:
Fisk er sunt, det vet vi alle.
Jeg er ikke så flink til å spise fisk, men prøver å jobbe med saken.
Nå har jeg satt meg et mål om å spise fisk minimum fire ganger i uken. Det skal jeg få til!
Jeg begynte likeså godt i dag.

Dagens middag ble derfor torsk.
Torsk i seg selv er nok så smaksløst, men tilbereder du den riktig er det en skikkelig god proteinkilde.
Jeg ovnsbake den sammen med grønnsaker, sitron og godt krydder.
Da ble torskefileten ordentlig saftig og god.


Jeg skar squash i skiver, paprika i fire og løk og purre i ringer.
Torskefiletene la jeg over grønnsakene og hadde over peppermiks, saften fra en halv sitron og oliven olje.
Du kan sløyfe oljen om du vil spare kaloriene, men ikke glem at kroppen vår er avhengig av sunt fett.
Torsken og grønnsakene stod i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
I mellomtiden kokte jeg nypoteter og aubergine i terninger med litt salt. Når potetene var møre moste jeg blandingen med en god dæsj kesam, hvitløkskrydder og papper.
På toppen strødde jeg litt sprøstekt biff bacon.

Dagens styrkeøkt på rygg og bryst var en skikkelig go’økt :grin:
Jeg startet med å gå i 10 minutter på ellipsemaskinen. Hastighet 7 og stigning 3.
Så var det klart for å pumpe!
– Nedtrekk med bredt grep
4 sett * 7 -9 repetisjoner
– T-bar roing
4 sett * 10 -12 repetisjoner
– Benkpress med manualer
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Flyes
3 sett * 10 -12 repetisjoner
– Push ups
3 sett * 12 repetisjoner
– Face pull
3 sett * 12 -15 repetisjoner


Til dessert ble det sjokoladefest!
Jeg lagde denne sjokoladekaken.
Mens kaken fortsatt var lunken skar jeg den i biter og serverte med “lett vaniljefløte”, jordbær og proteinrik sjokoladesaus.
Lett vaniljefløte laget jeg ved å piske 1 dl med lett dessertfløte sammen med 1 ss sukrin. Når fløten er blitt til krem hadde jeg i 100 g mager kesam og 1/2 ts vaniljepulver.
Proteinrik sjokoladesaus laget jeg av 30 g mocca-protein, 1 stor ss med kakaopulver, 1 ss smeltet kokosolje, 6 dråper stevia sjokolade og melk til passe konsistens.
Dette føles utrolig usunt.
Mmmm….


Vi fortjener alle en deilig dessert på en tirsdag.
Hver dag er unik.
Brukt den for det dagen er verdt, nyt hvert øyeblikk og ta vare på de du er glad i.
Dagen er din :grin:

Kristine

12 kommentarer
    1. Du blogger kjempe bra om dagen! Eller, du gjør jo alltid det. Men det er om mulig enda mer interessante innlegg. Elsker forresten å følge deg på instagram også 🙂
      Nå blir det sykling til jobb, så trening og deretter sofa. 😀 Ha en fin dag, Kristine! Du inspirerer med din sunne og fornuftige livsstil!

    2. Å nam! Jeg vil også lage kake snart. Skal finne opp en ny oppskrift selv 😀
      Og ja, dagen er unik. Det er like dager som er luksusvare heldigvis ;D

    3. Steike ta, den desserten så god ut. Hvor mye kcal antar du at det er i den? Hvor får man tak i lett dessertfløte?

    4. heeeerregud er det mulig å få ting til å se godt ut.. 🙂 mmmmmm, den kaken skal jeg prøve å lage i morgen 😀 mumsss <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg