GULROTMUFFINS


I natt fikk jeg konstatert at jeg er rar!
Da jeg kom hjem fra en tur på byen og et par glass vin, var jeg forferdelig sulten.
Og gjett hva jeg gjorde?
Joda, jeg satte i gang på kjøkkenet og bakte gulrotmuffins :grin: Klokken tre på natten.
Sukkerfrie, proteinrike og deilige.
Muffinsene var så gode at alle forsvant før jeg kom meg i seng.

Gulrotmuffins

1 egg
2 eggehviter
2 ss sukrin
30 g kokosmel
30 g vaniljeprotein
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 revet gulrot
2 ss kesam
1 -2 dl melk

Stivpisk de to eggehvitene.
Bland sammen sukrin, kokosmel, vaniljeprotein, bakepulver, fiberhusk, kardemomme og kanel. Ha i gulrot, det hele egget, kesam og væske. Start med 1 dl melk og tilsett mer om det er nødvendig. Ha i nok væske til at du får en seig kakedeig.
Vend kakedeigen i de stivpiskede eggehvitene.
Ha deigen i muffinsformer og stek på 175 grader i 15 -20 minutter.

Cream cheese frosting

150 g philadelphia
50 g skyr naturell, kan sløyfes
4 ss sukrinmelis

Bland alt sammen og ha over muffinsene.
Server og nyt.

Jeg befinner meg på skolen denne søndagen.
Håper du får en flott dag og kanskje tar en bakerunde :grin:

Kristine

29 kommentarer

Siste innlegg