COOKIE DOUGH FUDGE


Etter jobb i går hadde jeg en bakerunde.
Jeg hadde skikkelig lyst på kakedeig!
Søt, klissete og deilig kakedeig. 
Det er alltid deilig med bakst, men jeg synes det beste er å slikke bollen og smake til røren underveis.


Resultatet ble kakedeig med sjokoladebiter i karamell- / fudgekonsistens, som jeg valgte å kalle cookie dough fudge.
Himmelsk godt, og i tillegg sunt :grin:
Om du skal lage noe godt på kjøkkenet i dag, la det bli denne.
Jeg synes røren var så god og spiste opp halvparten før fudgen kom seg i fryseren, noe jeg selvfølgelig angret på da den var stivnet og klar for å spises. Jeg ville jo ha mer!
Det blir nok en runde til med disse på mitt kjøkken i dag.

HEALTHY COOKIE DOUGH FUDGE

4 ss kokosolje (kan erstattes med feks meierismør)
4 ss sukringold 
2 ss melk
4 dråper stevia vanilje
1 most banan
1/3 ts vaniljepulver (kan erstattes med vaniljesukker)
1/4 ts kanel
1 bitteliten klype salt
0,5 dl vaniljeproteinpulver (kan erstattes med mer mel)
1 dl havremel (kan erstattes med annen meltype / tørrvare)
Hakket sjokolade, jeg brukte denne mørke sjokolade søtet med sukrin

Smelt kokosoljen, eller smøret, i en kjele.
Ha i melk, stevia dråper og sukrin i kjelen og la det varmes opp til sukrinen smelter. Tilsett den moste banan.
Bland sammen vaniljepulver, kanel, salt, proteinpulver og havremel.
Rør inn tørrvarene i det våte.
Ha så i sjokoladebitene.
Du kan bytte ut sjokoladen med nøtter, frø eller tørket frukt om du ønsker det.
Legg plastfolie i en form og ha i fudgen. 
Sett i fryseren i 60 minutter.
Nyt.
Har du fudgen lengre enn en time i fryseren, må den stå på kjøkkenbenken og tine en halv times tid før den kan spises.

Da er det bare å spise og kose seg.
Ha en riktig god (forhåpentligvis bake-) søndag :grin:

Kristine ♥ 

32 kommentarer

Siste innlegg