JORDBÆRIS HJERTER

Jordbæris hjerter.
Høres ikke det nydelig ut? :grin:
Jeg kom hjem i går kveld og hadde utrolig lyst på is. Skuffelsen ble stor da jeg oppdaget at jeg ikke hadde is i fryseren, noe jeg nesten alltid har. Is er en av mine store synder! Dermed slang jeg meg rundt på kjkkenet og laget disse små jordbæris hjertene.
En stor porsjon is trenger lang tid i fryseren, men disse trenger nemlig bare en time.
Dessuten ser det ekstra innbydende ut med små søte hjerter.
Resultatet ble helt nydelig.
Her kommer oppskriften. 

Jordbæris hjerter

Is
100 g gresk yoghurt (kesam kan også brukes)
100 g jordbær, ferske eller frosne
1 ss sukrin+
Litt vaniljepulver

Sjokoladetrekk
4 ss kokosolje
1 ss yacon sirup (eventuelt honning eller annen søtning)
3 ss kakaopulver
En mini klype salt 

Mos jordbærene og bland de med gresk yoghurt, sukrin og vaniljepulver. Jeg brukte frosne jordbær som jeg halvtinte i mikroen et minutt.
Smelt kokosoljen og bland med yacon sirup, kakaopulver og salt.
Du kan også bruke mørk sjokolade istedenfor å lage ditt eget sjokoladetrekk.
Ha litt av sjokoladeblandingen i små former eller muffinsformer. Hell rundt på formen slik at det kommer sjokolade opp langs kanten på formene. Sett i fryseren i 1 minutts tid.
Ha over jordbærisblandingen i formene.
Sett i fryseren i 1 time.
Jordbæristrøflene kan stå i fryseren i flere uker, men husk at om du har de lenge i fryseren må de tine i 20 minutters tid på kjøkkenbenken før de kan spises.
Nyt.


Jeg ønsker deg en riktig så fin søndag.
Det er grått ute, en perfekt dag for å gjøre noe morsomt på kjøkkenet!

Kristine

15 kommentarer

Siste innlegg