SMIL


Solen skinner.
Kristine smiler :mrgreen:
Altså, det skal sies at jeg er en nok så bli person så og si hele tiden, men når solen kommer frem er jeg virkelig i mitt fulle ess.
Det går ikke ann å ikke bli glad og lett til sinns med solskinn.


Bare en smule overdosert på glede.

Jeg hadde en god økt på rygg, skulde og bryst i dag.
En liten stund vurderte jeg å droppe styrkeøkten min med en løpetur. Isteden satte jeg meg ut i solen med boken Matrevolusjonen, som forøvrig snart er ferdiglest, og utsatte treningen et par timer. Da hadde jeg dessuten ekstra med energi til treningsøkten.
– Chins
3 sett * 8 -12 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 8 -12 repetisjoner
– Benkpress
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Skulderpress
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Sidehev
2 sett * 10 -12 repetisjoner
– Roing
3 sett * 12- 15 repetisjoner


Dagens middag ble ovnsbakte kyllinglår med en krydret blomkålrisotto.
Magen min har vært veldig vrang i en periode igjen. Etter råd fra legen har jeg derfor valgt å kutte det meste av brød, ris, pasta og potet og erstatte det med mer fett i en periode for å se om magen fungerer bedre.
Jeg har i periodevis vært mye plaget med magen og flere ganger endt på legevakten ettersom presset og smertene blir så store at jeg ikke får puset. Gastritt, irritabel tarm, stressmage og diverse allergier er bare noen av diagnosene jeg har fått.
Jeg har aldri prøvd å spise på denne måten før, men magen er allerede lettere etter en ukes tid.  


Over til middagen igjen.
Jeg krydret kyllinglår med timian, hvitløk- og chilikrydder la dem på en bakplate og stekt på 180 grader i 45 minutter.
Blomkålrisottoen laget jeg ved å kjøre en halv blomkål i foodprosessor til den var fin opprevet. Du kan også rive blomkålen på et rivjern, men da er hele kjøkkenet fult av blomkålbiter etterpå. Been there, done that! Ha kokosolje eller annen olje i pannen sammen med finhakket hvitløk, ingefær og chili. Tilsett blomkålen når pannen er varm sammen med garam masala krydder og et par finhakkede soltørkede tomater. Stek i tre til fire minutter til blomkålen er myk.
Jeg toppet med oliven og solsikkekjerner.
Veldig enkelt og så godt.


Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening og laget meg litt enkel snaks mens jeg lager mat.
Jeg er sulten nå og trenger litt vente-mat.
Banan med kesam, jordbærsyltetøy og blåbær.
Minner om banansplitt.

Ha en fortsatt fin torsdag :grin:
Smil og vær glad for hver dag som går så skal du se hvor mange venner du får.

Kristine

26 kommentarer

Siste innlegg