KVELDS


Kveldsmaten i dag ble er en real fest av både farger og smaker. 
Kjempe enkle, sunne og gode havrebrødskiver med diverse pålegg. Så utrolig godt! Jeg sitter å gomler og koser meg i dette øyeblikk.

Enkle havrebrødskiver

1 egg
50 g havremel*
1 ss kesam, eventuelt vann
1 ts bakepulver
1 -2 ss vann
Valgfritt: 1/4 ts salt, 1/2 ts sukrin

Bland sammen alle ingrediensene. La røren svelle mens ovnen blir varm.
Lag så runde sirkler på en bakeplate med bakepapir. Jeg fikk 5 stykker.
Stek på 200 grader i 5 -10 minutter.
Avkjøl gjerne på rist. Da blir de best. 

*havremel kan byttes med andre meltyper som spelt eller rug

Du kan variere krydderet i disse.
Lag for eksempel en søt bollevariant med kanel, kardemomme og sukrin. Eller en italiensk variant med hvitløkskrydder og oregano. 


På mine skiver har jeg tomat, paprika, spinat, kokte egg, pesto, mager salami, økologisk brie og laksepålegg. Knall godt!

Kristine ♥

16 kommentarer
    1. Marianne Uteng:
      Når man har lyst på noe, lager man det 😉 Sånn fungerer det i hvert fall i min verden. Håper du liker skivene 🙂

    2. Ingvild:
      Vel, det går litt opp og ned. Jeg testet aldri FODMAP spesielt alvorlig, så jeg kan egentlig ikke uttale meg om det. Da vil jeg heller anbefale deg å snakke med feks lyngstadernæring.no 🙂

    3. Hei fine Kristine! Hvordan går det med magen nå om dagen? Og hvordan går det med degt? 🙂 Jeg lurte på om du kunne dele litt om hvordan du opplevde det da du testet ut FOODMAP, for litt siden. Hva reagerer magen negativt på? Spiser du etter periodisk faste, eller har du kuttet det helt ut?
      Håper mandagen din har vært bra! <3

    4. Vi skal straks spise hjembakt brød med eggerøre 🙂 Fikk lyst til å prøve de havrebrødskivene en dag også…mye fristende på bildene her :))

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg