BROWNIE MED BRINGEBÆRKREM


Denne kaken fikk ben å gå på!
Brownie med bringebærkrem :grin:
Mmmmm….
Brownien ble seig og søt mens bringebærkremen var syrlig. Perfekt kombinasjon.
Kaken er kjempe god i seg selv og kan fint spises uten krem.
Sitt ned og nyt.

BROWNIE MED BRINGEBÆRKREM

Brownie
1 boks svarte bønner
1 egg
2 ss kokosolje eller smør
2 ss yacon sirup eller honning, kan sløyfes
40 g mandelmel
3 ss kakaopulver
3 ss sukrin
1 ts bakepulver
1/3 ts vaniljepulver
1/4 ts salt

Skyll godt av bønnene. Mos dem.
Tilsett egg, smeltet kokosolje og yacon sirup.
Rør så inn mandelmel, kakaopulver, surkin, bakepulver, vaniljepulver og salt.
Stek på 175 grader i 25 minutter.
La kaken avkjøle for du deler den i firkanter.
Legg to og to biter oppå hverandre med bringebærkrem mellom.

Bringebærkrem
100 g bringebær
1 ts sukrin
100 g gresk yoghurt eller kesam

Mos bringebær og rør inn sukrin og kesam.

Da er vi halvveis til helg.
Kanskje du skal ta en bakerunde denne lillelørdagen?
Nyt og kos deg :grin:

Kristine

28 kommentarer

Siste innlegg