Jeg ladet opp med en god kopp proteinkaffe før trening.
Det kommer stadig spørsmål om hvordan jeg lager kaffen min.
Du kan lese et tidligere innlegg om det her.
Det var absolutt ikke min beste treningsøkt.
Jeg følte at det ble en del surring i dag, men jeg fikk i hvert fall trent og koste meg med de øvelsene jeg gjorde
Ryggen og bena fikk kjørt seg.
– Frontbøy
4 sett * 6 -8 repetisjoner
– Stående stang roing
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Leg ex
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Leg curl
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Nedtrekk
4 sett * 8 -10 repetisjoner
– Hack lift
3 sett * 8 -10 repetisjoner
– Face pull
3 sett * 10-12 repetisjoner
Vel hjemme laget jeg meg en god brunsj.
Lunsj nummer to kan det også kalles.
Hjemmelaget mikro brød med assortert pålegg.
Jeg smurte brødskivene med dijon sennep og smørost før jeg hadde på tomat, salat, gul og rød paprika, stekt maiskolbe, steke egg og bacon.
Mikro brød
1 egg
3 ss mandelmel, kan byttes ut med annen meltype
2 s fiberfin, kan erstattes med mer mel
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
1 -1,5 dl vann
1 liten klype salt
Bland sammen alle ingrediensene i en matboks eller lignende.
Jeg tilsatte i tillegg krydder: hvitløk, chili og oregano.
Ha plastikkfolie over boksen. Dette er ikke nødvendig, men gjør brødet mer saftig.
Ha i mikroen på full guffe, maks hos meg er 750 W i 4 – 4,5 minutter.
Jeg har dilla på mikro brød om dagen, det er godt og enkelt.
Du kan også variere i det uendelige.
Vil du ha en søtere scones-aktig versjon, tilsetter du litt sukrin og vaniljepulver. Vil du ha en indisk variant kan du tilsette cumin, gurkemeie, koriander og chili. Ønsker du en italiensk versjon tilsetter du oregano, salvie og timian.
Man kan lage akkurat det en har lyst på og toppe med det smaksløkene roper etter.
Til etterrett, som jeg spiser i dette øyeblikket, ble det speltlomper med brunost og syltetøy som jeg hadde noen sekunder i mikroen.
Smeltet brunost på varme speltlomper, mmmmm.
Det er godt det!
Jeg ønsker deg en riktig god helg
Kristine ♥
Eva:
Jeg er ikke så opptatt av tall, så nei 🙂
Nydelig brød 🙂 Vet du innholdet i dette? Kcal og protein mengde?
Stine:
Ss, spiseskje 🙂
Er det to spise eller teskjer fiberfin?
Ilia:
Så herlig at denne har falt i smak 🙂
Hvorfor har jeg aldri prøvd dette før? GENIALT. *mind blown*
Takk for oppskriften!
Lk:
Gøy å høre 🙂
Prøvde med sesammel nå 🙂 like godt 🙂
Stine:
Så herlig å høre, takk for det 🙂
Tusen takk for oppskrift! Det smakte så utrolig godt med jordbær og mager vaniljekesam:) smaksfest i munnen!!!
Linda Marie Stuhaug:
mmm, tror nesten jeg må lage meg en nå!
Karoline:
Jeg er enig, smaken minner om prim 🙂
Maire:
Det er så godt!
hilde:
Mage er som alle andre muskelgrupper.
Det holder i massevis med å trene 1 -2 ganger i uken. Tungt med vekter 🙂
Selv trenger jeg aldri mage og har six pack. Øvelser som knebøy, roing og markløft gjør at du automatisk trenger mye core.
Psykiisk:
Takk for det du 🙂
Margrethe:
Når jeg er sulten. Jeg følger ALLTID kroppe min, den vet best 🙂
Beate:
Ja, det er mist like bra. Selv kjøper jeg stort sett mine kokosoljer på iHerb 🙂
Victoria:
Jeg har dilla på det 🙂
Solvor:
Takk for det du 🙂
Malin Brinde:
For en herlig kommentar, tusen hjertelig takk Malin 🙂
DU är en sån fantastisk inspiration för mig! Du inspirerar mig till tusen och delar med dig av så mycket härliga recept! Jag följer både din blogg och din instagram! Du är grym tjejen, tack för att du delar med dig! KRAM 🙂
Du er utrolig flink Kristine! Digger at du lager og styrer med alt selv!:)
Det microbrødet så jo skikkelig interessant ut! 🙂
Hei! Vil du si at det kokos fettet som du kjøpte fra iHerb er like bra som norske cocosa? Synes cocosa er så dyrt, og har egentlig ikke råd til det. Men har ikke funnet et godt nok alternativ.
Hvor ofte spiser du? Har du noen regler på det?
Godt med god mat inspo! Du er så flink du Kristine 🙂
heei 🙂 jeg lurte på noe..
når det kommer til styrketrening så skal man gjerne ikke trene samme muskelgruppe to dager på rad, så vidt jeg har forstått. men gjelder dette mage og? eller skader det ikke å trene mage flere dager på rad?
Må prøve brunostvarianten neste gang jeg har det i hus.. For det hørtes ganske så godt ut:)
Ha en fortsatt fin helg:)
speltlompe med brunost i mikro blir nesten som prim. minner meg om barndomme. jeg elsker deg =) god lørdag kristine =)
Åh, speltlomper med varma brunost er heilt nydelig!! Pleier å steike dei i ovnen eller vaffeljern, da blir de sprø uttpå og mjuke inni 😀