BACK HOME

For en fantastisk og solfylt mandag.
Sommeren har virkelig kommet til Norge :grin: Hurra!
Her er 27 grader i skyggen akkurat nå. Utrolig deilig.
Jeg kom hjem fra flyturen i fem-tiden i natt. Da måtte jeg lage meg en mikro-kake og slappe litt av før jeg la meg. Dermed ble det bare tre timer i sengen. Jeg prøvde å legge meg ut i solen for å ta en liten blund tidligere, men det var rett og slett for varmt. Solen stekte.


PØ og jeg har hatt noen herlige dager i København.
Været kunne ikke vært bedre.
Solskinn, varme og skyfri himmel alle dagene.
Om dere ønsker kan jeg godt komme med et lite innlegg om København og turen.
Det er en fantastisk by.


De av dere som følger meg på instagram, @dedicationkristine, har fått med dere at vi har rukket å spise på Sticks’N Sushi to ganger i løpet av de få dagene vi var der nede.
Jeg forelsket meg totalt i denne sushi restauranten.
Sushi er en av mine favoritt retter og jeg har spist på mange restauranter de siste årene. Alt fra anerkjente- til små take-away steder.
Sticks’N Sushi er min soleklare favoritt.
Etter å ha spist på Chisou Japanese Restaurant i London, denne resturanten er kåret til en av de beste på sushi utenfor Japan, har sushi aldri blitt det samme. Frem til nå! Sticks’N Sushi toppet faktisk Chisou i mine øyne.


Faktisk synes jeg maten var så fantastisk god der, at jeg kjøpte med meg en meny som jeg tok med hjem!
Jeg spiste dermed nydelig sushi fra Sticks’N Sushi til middag i dag :grin:
Rispapirrullene med soft shell crab var magiske. Ingen ord kan beskrive disse!
Selv om risrullene og sushien ikke så like delikat ut i dag, den hadde fått seg en trøkk i vesken, var smaken fortsatt kjempe god. Det ser man vel egentlig på det fornøyde smilet mitt.


Jeg laget også en deilig isdessert.
Noe jeg savner veldig når jeg er borte, er å kose meg med matlaging i mitt eget kjøkken.
Dagens søte ble banan-vanilje-fluff med rosa himmalaya salt, sukrin gold, kakaopulver og en marsipankule.
Søtt, salt, crunchy og kaldt på en gang.
Banan-vanilje-fluffen laget jeg av 2 frosne bananer som jeg mikset med en håndvisp sammen med 30 g vaniljeprotein og 0,3 dl melk. Etter tre til fire minutter blir blandingen myk, fluffy og kjempe god.
Du kan bytte ut banan med annen frossen frukt og vaniljeprotein med annet proteinpulver.
Marsipankulen er laget etter denne oppskriften og toppet med mørk sukkerfri sjokolade.


Jeg hadde gledet meg veldig til å ta en skikkelig treningsøkt i dag.
Noen dager uten treningssenteret og jeg begynner virkelig å savne følelsen av og løfte vekter! 
Med bare et par timers søvn, er ikke energien på topp.
Hodet har kjempe lyst til å trene mens kroppen sier noe annet. 
Nå skal jeg prøve meg på en førti minutters power nap og se om det hjelper. Da blir det i så fall en lett ryggøkt. Om ikke får treningsøkten pent vente til i morgen.
Håper du har hatt en super mandag :grin:
Ha en fantastisk uke.

Kristine

12 kommentarer

Siste innlegg