OVERRASKELSE


Da jeg fikk en hentelapp i posten i dag tidlig, ble jeg ganske overrasket.
Det hender at jeg får en pakke fra iHerb som jeg har glemt at jeg har bestilt, jeg bestiller alt for masse derfra. Denne pakken var fra Midsona ifølge hentelappen.
Jeg måtte selvfølgelig dra på posten med en gang og sjekke ut hva dette var, frøken utålmodig kan ikke vente med slikt ;-)
Så spent var jeg at jeg faktisk åpnet pakken på postkontoret.


For en herlig pakke, tusen takk.
Masse godsaker fra Atkins.
Jeg har prøvd en rekke av barene deres før. De er geniale å ha i vesken når man er ute og farter, når sulten plutselig dukker opp eller når søtsuget melder sin ankomst.
Brødmiksen og frokostblandingen har jeg ikke vært borti, men det skal vi få gjort noe med nå.

Jeg sier som Gina Hayes:
“Make a list of important things to do today. At the top of your list, put “eat chocolate.” Now, you’ll get at least one thing done today.”
Disse sjokoladebarene får ben og gå på de neste dagene!


Mikrobrødet har jeg skrevet om mange ganger før, jeg spiser det omtrent daglig.
Jeg vet ikke om dere har det slik, men jeg har det i hvert fall sånn at jeg er en periodespiser. Jeg kommer inn i perioder hvor jeg har ordentlig dilla på enkelte matvarer. Akkurat nå er det is, mikrokake og mikrobrød. Det går knapt en dag uten at jeg spiser disse.
I dag laget jeg en ny variant av mikrobrødet, en slags toast.
Jeg laget mikrobrød på vanlig måte, men istedenfor å ha brødet i mikrobølgeovnen i fire og et halvt minutt, tok jeg det ut etter tre minutter. Deretter skar jeg en dyp lomme i brøde som jeg fylte med dijon sennep, smørost og jarlsbergost. Så satte jeg brødet inn i mikroen igjen i ytterligere et minutt. På toppen hadde jeg en ostedressing av kesam, revet parmesan, hvitløkskrydder og dijon sennep.
Utrolig godt! En av de beste mikrobrød variantene hittil.
Oppskriften på brødet har jeg postet tidligere her og her.


Dagens middag ble en fargerik grillsalat.
Masse grillede grønnsaker servert med sprøstekt bacon, feta ost og grillet biff.


Du kan bruke akkurat de grønnsakene du ønsker.
Jeg brukte aubergine, squash, ruccola, løk, rød paprika, gul paprika og mais kolbe.
Ha gjerne over krydder før du griller grønnsakene. Hvitløk, chili, oregano og urtesalt synes jeg er godt.
Har du ikke grill eller grillpanne, kan du steke grønnsakene i ovnen på 200 grader i 20 -30 minutter. Det er like godt.  


Det ble en porsjon is til dessert med smuldret sjokoladekjeks på toppen.
Jeg blir aldri lei is i denne varmen.
Jeg lurer på om jeg kanskje må på isavvenning etter sommeren. Den tid, den sorg!
God torsdag dere:razz:
Jeg skal komme meg en tur på trening nå.
Det blir en kapp økt på armer og skuldre i dag.
Jeg har ikke trent armer på kjempe lenge og tenkte det var på tide å ta en pumpe-økt, det er jo så gøy.
Nyt kvelden, solskinnet og livet.

Kristine

19 kommentarer
    1. Så heldig da! Jeg spiste de barene endel før, men jeg tåler dessverre ikke søtningen deres :/ Kjedelig. Men sånn er det. Utrolig gode er de hvertfall!

    2. Pernille:
      Det er noen som mener at strålingen i mikro kan være skadelig i store doser. Foreløpig er det ikke klart å påvise dette under noen studier. Så, nei.
      Hadde du bare levd på mikromat og hatt all maten i mikroen, ville jeg nok tenkt etter, men ellers kan du bruke mikro med den beste samvittighet 🙂
      Takk for koselige ord. Jeg setter veldig stor pris på alle kommentarer 🙂

    3. Kristin:
      Godt å høre det er flere.
      Nå fikk jeg utrolig lyst på Questbars. Jeg har bestilt to pakker med chocolate chip cookie dough, men det tar en evighet! De har brukt 4 uker i posten. Nå er jeg veldig utålmodig! Gleder meg til de kommer.
      God helg 🙂

    4. Christine:
      Føler kanskje det blir litt wanne-be Kristine Weber?
      Vi er jo navnesøstre også!
      Men jeg har et sterkt ønske om å gi ut en bok. Veldig koselig at du er positiv til det 🙂

    5. Syns det snart er på tide at du gir ut en bok ala Kristine Weber altså, den boka hadde nok blitt en suksess! ;D

    6. Du må ikke være så redd for å bruke litt komma og utropstegn her og der 🙂 Det ville gjort teksten mye lettere å lese! Slik som det er nå blir det veldig stakkato.

    7. Jeg har det AKKURAT på samme måte! Jeg har perioder hvor jeg spiser mer av en ting, også går det over, mens noe blir værende. Jeg har en greie med popcorn som jeg popper selv, selv om jeg nå spiser det kanskje 1-3 ganger i uken, fra da jeg spiste det hver eneste dag. Akkurat nå har jeg superidlla på de nye Quest-barene Chocolate Chip Cookie Dough som er noe av det mest fantastiske jeg noensinne har spist! Må passe på kun å spise en per dag 🙂 Anbefales!

    8. Har lagt merke til at du bruker mikroen en del, både til kaker og til mikrobrødet ditt. Jeg er veldig glad i å bruke mikroen til å koke havregrøt, det er både kjapt og enkelt, men så var det en venn som sa til meg at dette ikke var særlig lurt da maten blir mindre næringsrik, vet du noe om dette?? Skader det maten eller blir maten dårligere hvis du koker/steker/varmer den i mikroen??
      Setter stor pris på bloggen din 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg