I FANGET!

Det er herlig å våkne opp på en lørdag av en pus som slikker deg i ansiktet
Ikke fult så herlig er det da du ser på klokken. Den lyser 07.08.
Jeg kunne godt sovet en time eller to lenger på en lørdag!
Det deilige med helg, er at jeg snudde meg runt og lå å koste med Spera godt over en time før jeg gadd å stå opp :grin:


Jeg laget en god miks av en lunsj.
Søtt og salt.
En skål med vaniljeproteinmiks toppe med bringebær, blåbær, kiwi og kakao nibs, en frukttallerken med appelsin, plomme og druer, og en tallerken med stekt aubergine, kokt egg og noen skinkeruller.


Veldig enkelt og veldig godt.
Vaniljeproteinmiksen, phu, for et langt ord, er rett og slett en blanding av vaniljepulver, kesam, gresk yoghurt og cottage cheese.
Smak til slik at blandingen blir perfekt etter dine smaksløker.
Jeg brukte 1 ts vaniljepulver, 100 g kesam, 100 g gresk yoghurt og 150 g cottage cheese.


Har dere smakt denne isen?
Det er chocolate & brownie kroneis fra Isbilen.
Helt fantastisk god!
Jeg fikk besøk av Linda og inviterte selvfølgelig på is.
Vi satte oss ut og koste oss i varmen.  


Komisk nok, akkurat da Linda skulle ta bilde, datt toppen av isen rett i fanget på meg!
Fillern!!!


Da måtte jeg ta meg en ny is.
Vips, en fornøyd frøken igjen.
Nå skal jeg komme meg på trening.
Det er ben på planen i dag. Som jeg gleder meg!
Det blir knebøy, strak mark, utfall, leg extension og step up.
Jeg ønsker deg en fantastisk helg :grin:
Nyt hvert minutt. Du får aldri dette øyeblikket tilbake.

Kristine

14 kommentarer
    1. Hehe, morsomt at du faktisk lagde mikrobrød også. Jeg må virkelig prøve det en dag snart! Det høres i alle fall veldig godt ut. Spesielt med timian og hvitløk. Jeg har lyst til å forsøke å lage det med sesammel eller soyabønnemel. Da får det en nøtteaktig smak, vil jeg tro. Akkurat nå er jeg i Japan, og her bruker de stort sett mikrobølgeovn, så jeg har flere sjanser til å prøve meg frem 🙂
      Jeg har i et år nå (!!) hatt dilla på fiskekaker, kalde risnudler i nori med peanøttsmør og agurk, og soyayoghurt med frukt/gryn og peanøttsmør. Lurer på hvor lenge det kommer til å vare 😉
      Jo, også bananis da! Har spist noen bananer i det siste 😉

    2. momoiro:
      Ehhh, jo….det ble mikrobrød også! Hehe… Ikke en dag uten.
      Faktisk har jeg dilla på mikrobrød som jeg blander i timian og hvitløk i. Som topping har jeg bare ketchup, Dijon sennep og sylteagurk! Det er det som er favoritten, men det ser ikke særlig delikat ut 😉
      Det er rart hvordan man faller for enkelte matvarer. Man føler seg nesten litt avhengig! Hva har du dilla på nå?

    3. Hva.. ikke noe mikrobrød?? Hihi, må le når jeg ser at du lager det hver dag. Jeg er akkurat lik! Jeg er en skikkelig periodespiser. Noen ting varer en uke eller to, mens andre ting kan jeg spiser i flere måneder. Til en dag, hvor jeg plutselig bare får nok 😉

    4. Haha. Du finner alltid en god unnskyldning til å spise is 😉 Søt er du 😉 Takk for is og en god prat.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg