FORANDRING I PLANENE

Hei og hopp denne grå tirsdagen.
Jeg kom meg aldri på trening i går.
Det oppstod en liten krisesituasjon som gjorde at jeg måtte bruke kvelden på noe helt annet.
Dermed ble det en hviledag isteden. Ufrivillig hvile!
Jaja, sånn er det. Noen ganger kommer livet i veien.
Nå derimot, er jeg ekstremt klar for ukes første treningsøkt.
Jeg har gledet meg siden i går :grin:
Batteriene er ladet opp for fult og jeg er klar!
Først skal jeg bli ferdig med arbeidsdagen, deretter blir det rett på trening.


I og med at det ble forandring i planene og jeg ikke fikk trent i går, måtte jeg gjøre om på ukens treningsplan.
Slik ser altså uke trettisyv ut.
Jeg liker å ha en treningsplan og følge slik at jeg vet hva jeg skal trene når.
Med en hektisk hverdag har jeg også erfart at det er lettere å få tid til trening og jeg faktisk har skrevet inn øktene som et eget punkt i kalenderen.


Det nærmer seg slutten på plommene som vi fikk av svigers.
I tillegg til å ha spist en hel haug naturelle og bakt med dem, brukte jeg dem i dagens middag.
Ovnsbakt svinefilet med pesto-potetmos og plommewok.
Plommer, og også annen frukt som mango og ananas, passer perfekt til svin.
Woken med plommer ble kjempe god. Jeg laget egentlig dobbel porsjon slik at PØ også skulle få når han kom hjem fra jobb, men jeg endte med å spise opp hele!


Start med svinekjøttet.
Legg det på en bakplate. Ha over salt, hvitløkskrydder og timian.
Stek på 175 grader i cirka 20 minutter.
Bruk et steketermometer for best resultat, svinet er ferdig på 60 grader. 
La kjøttet hvile i 5 minutter før du skjærer det i skiver.

I mellomtiden lager du potetmosen.
Skjær poteter i biter og kok dem i lettsaltet vann i 15 -20 minutter avhengig av størrelsen på bitene.
Ha i en god dæsj pesto og mos med en stavmikser.

Til woken skjærer du gulrøtter i staver og rødløk i skiver.
Varm litt olje i en panne og ha i hakket hvitløk sammen med rødløk og gulrot.
Wok i 5 minutter.
Tilsett plommer i båter, 1 ts yacon sirup (eller honning), 1 ts soya saus og 1 ss rødvinseddik.
Stek videre i 2 minutter.
Server.


Akkurat nå sitter jeg å knasker på dette fruktfatet.
Deilige norsk eple, plommer fra svigers hage, appelsin og fersk fiken.
Jeg har også en proteinkaffe (oppskriften finner du her).
Perfekt jobbsnaks når jeg nå går inn i de siste to timene av arbeidsdagen.
Det betyr at det nærmer seg trening med stormskritt, tjoho!


Ha en fortsatt god  tirsdag.
Husk å få i deg dine frem om dagen med grønnsaker, frukt og bær.

Kristine  

9 kommentarer
    1. Hey friend, I just started following you on BlogLovin and decided to check out your blog. I like this blog, it’s among the few blogs that I’ve found to be of great help similar to my favourite http://danieluyi.com.
      Don’t forget to also come comment on my blog.
      Regards

    2. Når du koker poteter til potetmos, skal du ikke ha salt i vannet. Saltet gjør potetmosen seig. Forslag til smakstilsetning kan være hvitløk. Smak til med salt og eventuelt annet krydder før servering.

    3. Haha, eg døøør! Elsker at PØ dessverre ikke fikk no’ middag likevel ettersom han er kjæreste med et matvrak!:-p

    4. Ferske fiken er virkelig luksus ;D Ja noen ganger er det slik at det kommer ting i veien for treningen. jeg bruker bare å tenke at det er bra med en hviledag mellom slagene ;D

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg