hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

BLOMKLPIZZA

  • 16.10.2013, 17:57



Siden det er lillelrdag og vi er halvveis til helg, slo jeg til med pizza til middag.
Jeg prvde meg p blomklbunn for frste gang.
Det ble en slager :grin:
Jeg skal rlig innrmme at jeg var skeptisk, men smaken var kjempe god og bunnen ble spr.
Jeg spiste opp hele pizzaen.
Med denne oppskriften kan jeg spise super sunn pizza hver dag!



Blomklpizza
For en sulten eller to smspiste.

Bunn
1 blomkl, ca 150 g
1 egg
100 g cottage cheese
2 ss mandelmel, eller annet mel
2 ss revet parmesan, kan slyfes
 Salt og pepper

Tomatsaus
1/2 boks hadde tomater
2 ss tomatpure
1/2 ts sukrin
Oregano
Hvitlk

Topping - det du nsker!
Jeg brukte squash, paprika, rdlk og parmesan

Del blomklen i biter og kjr i foodprosessor til du har sm biter. Du kan ogs rive blomklen.
Mos cottage cheese med en stavmikser eller bruk en gaffel. Ha i egg, mandelmel, krydder og blomkl.
Fordel blandingen utover en bakplate og stek p 225 grader i 20 - 25 minutter nederst i ovnen.

Bland sammen alle ingrediensene til tomatsausen.
Nr pizzabunnen er ferdig stekt, smrer du over tomatsaus og har p nsket topping.
Stek i ytterligere 10 -15 minutter.
Nyt.


N er det kinotiden. Lillelrdag p sitt beste!
Ha en herlig onsdagskveld.


Kristine

Lovelyliller.com

16.10.2013 kl. 18:06
Blomklsbunn er blitt veldig populrt for folk som nsker lavkalori pizzabunn. Godt er det ogs! Jeg bruker bare vanlig ost og egg sammen med bk. i min bunn, men hrtes gy ut med CC. Looove CC ^^ S godt ut!

Silje M

16.10.2013 kl. 18:31
Kan man bruke Brokkoli istedet for blomkl? Kjenner man blomkl smaken mye?

ritahobbyfoto

16.10.2013 kl. 19:43
nammm..

Hilde

16.10.2013 kl. 20:09
Trist hre at noen klager p det ang sminke,for jeg syns du er nydelig uten ogs ❤️

Camilla teigen

16.10.2013 kl. 20:11
Er det virkelig noen som KLAGER over at du ikke har sminke p?! Synes det er fantastisk jeg! Endelig noen som trr! Jeg synes du er like fin uten alts! ;)

Silje

16.10.2013 kl. 20:27
S geniiiialt!! Har blitt hekta p tunfiskpizza. N blir sikkert dette det neste :)

Men har ikke foodprocessor :/ Funker blender?

Hilde M

16.10.2013 kl. 20:38
wow! dette m jeg virkelig prve! :D ser kjempegodt ut! :) Tusen takk for tips!

Lisa

16.10.2013 kl. 21:28
Haha klager p at du ikke bruker sminke?!! Det er jo bare et pluss! Ikke trenger du sminke heller :)

Amalie

16.10.2013 kl. 21:44
Takk for super oppskrift! skal testes ut i morgen :)

Du er nydelig - med eller uten sminke! ELSKER bloggen din - det er den frste nettsiden jeg sjekker nr jeg slr p dataen^^

Margrethe

16.10.2013 kl. 22:19
Alltid like fin! :)

Gleder meg til teste denne pizzaen!

Kos deg/dere p kino! :)

Jona

17.10.2013 kl. 00:34
herlig! Dette m testes en dag!

En annen bunn som jeg kan anbefale er min trofaste kombo:

5ss kikertmel, 3ss mandelmel, 3ss kruskakli, 2 egg, 3ss revet ost 2ss kesam,

oregano og rosmarin. Jeg moser alt sammen med stavmikser.

Smr tynt p bakepapir og forstek i 5-7min. Blir spr og god! :)

Ha en fortsatt fin uke Kristine. Du inspirerer som alltid!

ps: du er strlende vakker bde med og uten sminke! ;)

Cicci

17.10.2013 kl. 07:32
hh vad smarrigt! Brukar ocks gra min pizza p blomkl, men mitt recept ser lite annorlunda ut:

Fr 1 plt:

4 st ggvitor (ca: 1,3 dl)

30 g Bake Pro (eller annat bakprotein)

100 g kvarg (jag anvnde 0,1 %)

1 dl mixad (r)blomkl (uppmtt efter att du mixat och pressat ur vtskan)

1/2 dl Pofiber

1/2 msk fiberhusk

1/2 tsk bakpulver

Kryddor, t.ex. oregano etc

Stt ugnen p 220 grader

Vispa upp ggvitorna till ett hrd skum, tnk marng. Tillstt ytligare ingredienser och vispa frsiktigt, anvnd grna en slev i slutet.

Kleta ut smeten p ett bakpltspapper. Kan vara smart att smra det lite innan med t.ex lite rapsolja.

In i ugnen ca: 15-30 min (beror p ugn) tills det har ftt en fin, gyllende yta.

Ta ut och lt svalna

P med topping och in i ugnen: 200 grader 5 ? 10 min (tills osten har smlt)

Fr pizzabotten: E=190 kcal, P= 35 g, K= 9 g, F= 1g

Ingvild

17.10.2013 kl. 08:26
Den s jaggu god ut!

Men; hvor lenge varer ca treningsktene dine(de hvor du ikke kjrer cardio)? Jeg bruker beregne en dry time, men det er liksom aakkurat s det passer uansett hvor mange eller f reps og sett jeg har, hahahaha

Marie

17.10.2013 kl. 11:16
Namnam! Tunnfisk pizza anbefales ogs virkelig! Fantastisk god, spr og saftig :D

http://fitliving.blogg.no/1376937588_oppskrift_tunfiskpizz.html

Mona

17.10.2013 kl. 18:06
Tusen takk for en kjempe bra blogg.:-) Og du er vakker uten sminke ogs!:-)

unique

19.10.2013 kl. 11:18
Hvorfor rynker du panna alltid p bildene? Du fr fort rynker da

Kristine

19.10.2013 kl. 11:29
unique:
Om du mener s.
Rynker er vakkert, det er et tegn p livets gang :)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:50
Ingvild:
Jeg gjr nesten aldri kardio.
Styrkektene tar alt fra 30 -50 minutter :)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:50
Cicci:
Takk for tipset, det skal testes :)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:50
Jona:
Det blir nok pizza i kveld, da skal jeg teste oppskriften din :)
Tusen takk.

Kristine

19.10.2013 kl. 11:51
Amalie:
For en herlig kommentar, tusen hjertelig takk Amalie :)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:51
Lisa:
Det er alltid noen som finner et aller annet klage p ;)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:51
Silje:
Blender fungerer nok like bra, ja :)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:52
Camilla teigen:
Jeg er jo meg uansett, med sminke eller ei ;)

Kristine

19.10.2013 kl. 11:52
Silje M:
Det vil jeg tro du kan :)

Mia

20.10.2013 kl. 23:12
Takk for fin-fin oppskrift!!! :)

jeg har prvd den to ganger allerede... men fr ikke til at bunnen blir spr!!! :(

Blir kun spr i kantene liksom... hva kan jeg ha gjort feil?

Steiker p nederste rille som du sa.. kan det vre at den er for tykk?

Kristine

22.10.2013 kl. 12:06
Mia:
Prv stek den lenger, eventuelt lag bunnen tynnere.
Du steker den nederst i ovnen? Om du bruker en baklate kan det ogs vre bedre med en rist :)

Mari

08.04.2014 kl. 21:12
Min blir heller ikke spr.. Den kan ikke bli tynnere eller steke lenger, men m den bli kald fr du tar p fyllet?

Ingrid T

20.05.2014 kl. 20:44
Mmmmmmmm denne var overraskende god! Skal steke litt tynnere bunn neste gang ;)

Kristine

21.05.2014 kl. 20:02
Ingrid T:
S herlig hre. Ja, lag bunnen tynn og fin. Og stek den gjerne p nederste rille :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no