www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SJOKOLADEPROTEINFIRKANTER

  • 07.11.2013, 16:34



Hei dere!
Jeg titter bare innom for vise dere disse sjokoladeproteinfirkantene jeg laget i dag.
De siste dagene har vrt utrolig hektiske med alt for mye jobb og gjreml. I gr mtte til og med treningen unnvike, da jeg rett og slett ikke hadde tid!
Heldigvis er det bare en dag igjen til helg :grin:Det skal bli godt!


Ser de ikke gode ut?
Jeg ble inspirert av min egen oppskrift p gresskarproteingelebiter, denne, oglaget disse sjokoladeproteinfirkantene.
Alle bitene er allerede spist opp. Dette var godt! Omtrent som terninger av sjokoladepudding i en sukkerfri og proteinrik versjon.



Sjokoladeproteinfirkanter

3 plater gelatin
0,5 dl varmt vann
1 scoop mocca-protein, ca 30 g
1 dl melk, eventueltvann
2 ss kakaopulver
1 ss yaconsiurp, kan slyfes
1 liten klype salt

Bltlegg gelatinplatene i kaldt vann. Smelt de s i det varme vannet.
Bland sammen mocca-protein, melk, kakaopulver, yaconsirup og salt.
Bland s gelatinblandingen med proteinblandingen.
Harren i en boks med plastfolie.
Sett kaldt i 2 timer og nyt!


Da fr jeg fortsette jobbkvelden.
Jeg har planer om ta meg en times pause senere, slik at jeg fr inn en treningskt. Jeg m bevege litt p skrotten! Da blir det ben som skal trenes med kneby, marklft og utfall.
Ha en herlig kveld videre. Helgen er rundt hjrnet!


Kristine

theresekristina

07.11.2013 kl. 17:19
Ser skikkelig godt ut!

Birgitte Aarland

07.11.2013 kl. 18:07
, dette s virkelig godt ut!

etsprekereliv

07.11.2013 kl. 18:54
Selvflgelig s de skikkelig gode ut, for et sprsml, hihi :p

Karoline

07.11.2013 kl. 19:15
Det er er jo genialt. Ingen kjeldeig proteinshake etter trening lenger ;-)

fight to be fit

07.11.2013 kl. 19:49
h hjelpes meg dette s godt ut kristine :D :D Skal absolutt testes :) Gleder meg! ogs er det jo ingenting som faktisk er bedre enn sjokolade ;P

07.11.2013 kl. 19:50
du er s pen! :)

Elisabeth Meleini

07.11.2013 kl. 21:29
Detta s kjempe godt ut dissa m testes ut du er s utrolig flink til lage s mye gode oppskrifter :)

tusen takk Kristine! :)

ninasvalbardlivet

07.11.2013 kl. 22:01
Skal prves!

Solvor

08.11.2013 kl. 06:22
Dette s virkelig innbydende ut,Kristine! Ha en Herlig fredag!

Guro

08.11.2013 kl. 12:00
Hei!

Jeg er blitt s glad i bloggen din og er innom hver eneste dag. Du inspirerer og motiverer og ikke minst s gjr du meg glad. Tenk p det, hver dag! S tusen takk for at du bruker av tiden din til skrive her, for det setter jeg veldig stor pris p.

Har ogs blitt iherb fan og quest fan pga deg, elsker de barene! Og er p vippen til kjpe proteinpulveret ogs- men er jo litt dyrt da! S vipper i avgjrelsen;) Men noe jeg lurer p er om masse protein bare er sunt for kroppen? Skilles alt ut, har hrt rykter om at for mye protein ikke er s sundt, men kanskje er det feil?

Ha en god helg!

Kristine

08.11.2013 kl. 22:40
Guro:
For en fantastisk hyggelig kommentar. Tusen hjertelig takk :) Det setter jeg pris p.

Mocca-protein holder lenge. En dunk p 3 kilo tar tid, s etter min mening er det verdt investeringen. Dessuten er det mye rimeligere med protein fra proteinpulver enn for eksempel kylling.
Som med alt annet, kan man f for mye. Det er ikke slik at du skal spise proteinpulver hele tiden. At protein gr rett ut igjen, er en mye. Det er i grunn snakk om overskudd av kalorier som gjelder.

Kristine

08.11.2013 kl. 22:40
Solvor:
God helg du :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:40
ninasvalbardlivet:
Det vil nok smake :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:41
Elisabeth Meleini:
Hper det faller i smak Elisabeth :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:41
Anonym:
Oj, takk du :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:41
figthtobefit:
Jeg er s enig. Sjokolade er en av de tingene man ikke fr nok av ;)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:41
Karoline:
Nei, dette er en mer moro variant :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:41
etsprekereliv:
hihi :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:41
Birgitte Aarland:
Det var det ogs :)

Kristine

08.11.2013 kl. 22:42
theresekristina:
La og prv selv :)
Hei Kristine :) eg lurer p om du bruket beef gelatin som du fekk fra iherb for ei lita stund sida, eller om du bruker vanlig gelatinplater?:)

Kristine

09.11.2013 kl. 16:44
Linda Marie Stuhaug:
Vanlig gelatinplater slik jeg har skrevet.
Bruker opp platene mine frst :)

Jenny

11.11.2013 kl. 14:18
S flink du er! Disse s jo smashing ut :D
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits