www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

JULEBISCOTTI

  • 11.12.2013, 16:52


Julebaksten fortsetter!
Jeg er i et realt julemodus for tiden oglager den ene julekaken etter den andre.
Det er utrolig gy bde bake og smake :grin:
Er du godt i gang med julebaksten?
I dag laget jeg nydelige julebiscotti med appelsin og mandler.
Disse ble kjempe gode og spr!
Perfekt kaffe- eller tekos.



JULEBISCOTTI
Ca 25 stykker

100 g mandelmel
20 g vaniljeprotein, kan erstattes med mer mel
50 g sukrin
1 ts bakepulver
1 ts fiberhusk
1/2 ts vaniljepulver, kan slyfes
1 egg
2 ss kokosolje
2 ss revet appelsinskall
3 ss hakkede mandler

Bland sammen alle ingrediensene til en tykk og smidig deig.
Form deigen til en stor rektangel.
Stek i ovnen p 175 grader i 25 minutter.
Ta ut deigen og skjr den i "skiver"
Legg kakene med snittsiden opp og stek videre ved 100 grader i 20 minutter.
Ta ut biscottiene og snu dem med motsatt snittside opp.
Stek i ytterligere 20 minutter.
Avkjl kakene p rist.


Du kan gjerne bytte ut appelsinskall og hakkede mandler med noe annet.
Hakket sjokolade ville vrt godt. Eller kanskje gojibr og valntter?
Muligheten er mange, her er det bare fantasien som setter grenser!


Aller best nytes julebiscottiene med en god kopp kaffe.
Prv dypp biscottiene kaffekoppen - kjempe godt!
Ha en strlende kveld dere :grin:


Kristine

Kristine

11.12.2013 kl. 16:59
Hei :) Skal disse vre harde og tror du de holder seg lenge?

Nina

11.12.2013 kl. 17:42
S fine :)

Kristine

11.12.2013 kl. 18:14
Nina:
Og veldig gode ;)

Kristine

11.12.2013 kl. 18:15
Kristine:
Biscotti er ganske harde, ja :)
Vil tro de holder seg i hvert fall en mned i en kakeboks eller lignende :)

Nina Marie

11.12.2013 kl. 19:08
S flink du er! dette s veldig godt ut. Ser frem til fler oppskrifter i fremtiden :-)

ida

11.12.2013 kl. 21:14
Hei! :) S fin blogg du har. Alltid s mye spennende innlegg og matoppskrifter. Hadde det vrt mulig skrive noe om hva slags mat man kan spise for f i seg alt man m ha av vitaminer og mineraler? Eller kanskje du har skrivd om det fr? :) Sliter s innmari med f i meg magnesium og kalsium, da jeg har melke- og hveteallergi.

:)

Susanna Backman

11.12.2013 kl. 21:33
De ser kalasgoda ut!!! Ska testas till helgen :)

Kram p dig!

Susanna (@tastyhealth)
Disse skal lages! S helt himmelske ut :D Namnamanam. ja er godt i gang her. Laget lussekatter i kveld

Ranveig

11.12.2013 kl. 22:38
Jeg har tidliger prvd bake med sukrin, men synes alt fikk en besk ettersmak, merker du noe til det?

Frida

11.12.2013 kl. 23:02
Heisann. Denne skal eg prve!! Smelter du kokosoljen??

Ingvild

12.12.2013 kl. 07:31
De s gode ut!:) jeg er i gang med julebaksten vettu, bde den med, og den uten smr, sukker og hvetemel:) I gr lagde jeg kokosboller( du vet de luftige, fluffige greiene med sjokotrekk?) etter oppskrift hos kriweb og de ble virkelig en slager her i huset! Prvde meg p peppermynte kuler og, men sukrinmelisen ga de en litt for isende smak:/ Jaja, stt ble det hvertfall:)

Kos deg videre i desember, og fortsett med vre sprudlende og inspirerende her p bloggen:)

Solvor

12.12.2013 kl. 08:10
Dette s herlig ut du! Ha en herlig torsdag!

Kristine

12.12.2013 kl. 10:43
Solvor:
Du ogs frken :)

Kristine

12.12.2013 kl. 10:44
Ingvild:
Herlig hre at du er godt i gang med bde vellykkede og mindre vellykkede resultater.
Tusen takk for koselige ord og ha en super dag :)

Kristine

12.12.2013 kl. 10:44
Frida:
Ja, gjr det Ida :)
Jeg har faktisk en flytende kokosolje. Om du ikke har det, vil jeg anbefale at du smelter den, ja :)

Kristine

12.12.2013 kl. 10:45
Ranveig:
Jeg synes sukrin har en kald eller isende smak, ja.
Har du prvd sukrin+? Denne liker jeg best, da er denne kalde effekten borte :)

Kristine

12.12.2013 kl. 10:45
Sunt og sukkerfritt hos Lovely:
Julebakstheaven! ;)

Kristine

12.12.2013 kl. 10:46
Susanna Backman:
Neimen, hei Susanna :) S hyggelig.
Hper det smaker :)

Kristine

12.12.2013 kl. 10:48
ida:
Hei du :)
Da dette vil vre veldig individuelt fra person, til person blir det vanskelig skrive et innlegg om dette. Det er ogs noe jeg hjelper mine klienter med (jeg er personlig trener og kostholdsveileder), slik at det er en tjeneste de betaler for og det blir da feil og skulle hjelpe andre med det. Hper du forstr dette.

Kristine

12.12.2013 kl. 10:48
Nina Marie:
Fr aldri nok julebakst, eller hva? ;)

Ranveig

12.12.2013 kl. 17:57
Takk, den skal jeg prve :)

Kristine

12.12.2013 kl. 19:22
Ranveig:
Gjr det, hper det smaker :)

ida

12.12.2013 kl. 21:36
Ja, forstr det :) tenkte mer snn generelt om forskjellig typer mat og hva de inneholder av vitaminer og mineraler :)

Kristine

15.12.2013 kl. 17:10
Er de glutenfrie?

Hanne

15.12.2013 kl. 22:03
Har du brukt snn brunt mandelmel, eller finmalte mandler? :-)

Kristine

16.12.2013 kl. 22:43
Hanne:
Vanlig mandelmel :)

Hanne

17.12.2013 kl. 20:13
Takk for svar! Bakte de i kveld, de ble tlig gode i smaken, men deigen og det ferdige resultatet ble mrkebrunt p fargen, helt ulike dine! Brukte det "lysebrune" mandelmelet fra funksjonell mat, og akkurat samme ingredienser ellers ogs.. Merkelig! De hevte ogs mye mindre, til tross for en teskje bakepulver.. Jaja!
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits