MØRK BROWNIE MUFFINS


Til søndager er det morsdag.
Mamma er en av mine kjæreste og næreste 
Hun er virkelig verdens beste mamma! Jeg vet at hun alltid er der, uansett hvor vanskelig hun selv har det, og jeg er evig takknemlig for at jeg er akkurat hennes datter.
Til helgen akter jeg å gjøre stas på mammaen min.
Hvordan er det med dere? Feirer du morsdag? 
I dag har øvd meg til søndagen. Jeg må få et perfekt resultat når jeg skal varte opp en så viktig gjest!
Resultatet ble blant annet denne ufattelige gode brownie muffinsen.
De er super enkle, raske, proteinrike, sukkerfrie og glutenfrie.
Deilig!

Mørk brownie muffins

1 eggehviter
20 g kakao
20 g mocca-protein
1 ss smeltet kokossmør, kan sløyes
50 g kesam
1 ss sukringold, eller annen søtning
6 dråper stevia sjokolade, ikke nødvendig

Bland sammen alle ingrediensene.
Fordel i 4 muffinsformer.
Stek på 150 grader i 20 minutter.


Jeg serverte min brownie muffins med pisket krem, kakaonibs og mandelsmør.
Ingen ord kan beskrive hvor godt dette smakte.
Rett og slett ubeskrivelig godt!
Jeg er fortsatt i ekstase. Mmmmm…


Andre godsaker jeg vet vil falle i smak hos min kjære mamma er:
Suksessterte
Bringebæris
Hvit sjokolade
Karameller
Fruktnøtt sjokolade
Sjoko vanilje cheesecake

Kristine

16 kommentarer
    1. Jeg bakte disse i dag og LORD hvor digge de var!!! Jeg spiste de au naturell, så jeg kan bare forestille meg hvor gode de er med topping ^^ Jeg tenker å teste ut å ha biter av proteinbar inni også 😀

    2. Maria:
      Kokosblomstsukker vil nok fungere best 🙂
      Kokossmør er ikke det samme som kokosolje, men du kan bruke kokosolje.
      Mocca-protein kan byttes med en annen tørrvare – husk at du da også må ha mer kakaopulver 🙂

    3. maren sørum:
      Om du trykker på fiber fin, så kan du lese mer om det der.
      Du kan bytte kesam med skyr, ja.
      Om du ikke bruker mocca-protein må du bruke mindre mengde for eksempel mandelmel og litt ekstra kakaopulver 🙂

    4. nam! Tror du at jeg kan byte ut kesam med skyr? Og mocca protein pulver med en annen tørrvare ? Vil det bli for tørt med kokosmel, burde jeg bruke noe annet I stedet for? har også fiber fin 🙂

    5. Muffinsen så kjempegod ut, men lurte på: Hva kan jeg bytte mocca-protein med?
      Kan jeg bytte sukringold med vanlig sukrin, stevia eller kanskje kokossukker? Og kokossmør, er det det samme som kokosolje? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg