TACO MED NY VRI


Jeg var så sulten da jeg kom hjem fra kurset i kveld.
Når jeg er sulten blir jeg både gretten og rastløs. Da må jeg ha mat NÅ!
Med kyllingrester i kjøleskapet laget jeg et kjempe godt taco måltid med ny vri på under fem minutter.
Sunn og smakfull fast food!  


Jeg prøvde de nye tacolfesene fra Buer.
Buer lomper er fra før av en favoritt hos meg. Disse er utrolig saftige og inneholder samtidig en del færre tilsetningsstoffer i forhold til en rekke andre lompe-produsenter.
Tacolefsene er større og litt tykkere enn de originale lompene, og fortsatt like saftige. Jeg kommer absolutt til å kjøpe denne igjen.


Mango salsa er veldig enkelt og godt. Det gjør virkelig en stor forskjell på måltidet!
Ta en godt moden mango og del den i biter.
Skjær en halv avokado i biter og en vårløk i strimler.
Finhakk to hvitløksfedd og en halv rød chili.
Bland sammen alle ingrediensene, press over saften fra en lime og rør inn frisk koriander.
Så mye deilig smak:grin:  
Prøv mangosalsa neste gang du lager taco, du vil ikke bli skuffet!


Her har jeg Holte økologisk kylling, restemat fra i går.
Hele kyllingen ble smurt inn med five spice krydder og stekt i ovnen på 170 grader til steketermometeret viste 62 grader. Resultatet på denne helstekte kyllingen blir alltid fantastisk godt!
Kyllingfilet, kyllingkjøttdeig, karbonadedeig, hvit fisk eller kikerter kan også brukes.
Lag dobbel porsjon, eller kanskje til og med kvadruppel, så har du til lunsj og / eller middag dagen etter.

Kristine

25 kommentarer

Siste innlegg