PANNEKAKER OG GOJISYLTETØY

Min kjøre PØ laget nydelige pannekaker til meg i morges.
Jeg er litt bortskjemt til tider 

Disse pannekakene ble super gode!
Mens PØ stekte ferdig pannekakene laget jeg syltetøy.
Jeg puttet gojibær i syltetøyet. Det ble nydelig!
Prøv selv.
Dette ble blir en ny favoritt!

Gojibær er et superbær.
Jeg bruker denne.
En rekke forskning viser at gojibær er godt for helsen vår.
Bæret kan blant annet forebygge kreft, øke sexlysten og bedre immunforsvaret.
Gojibæret er det bæret som inneholder mest antioksidanter. I tillegg inneholder det et bredt spekter av aminosyrer, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

PØ’s pannekaker
Ca, 12 stykker

4 egg
2 dl melk
100 g gresk yoghurt eller kesam
1 dl havregryn
0,5 dl mandelmel
1 ts fiberhusk
0,5 banan, kan sløyfes 
1 ss sukrin
1 ts kardemomme

Ha lale ingrediensene i en blender, foodprosessor eller lignende.
Miks godt.
Stek som pannekaker i en panne på middels varme.

Kristine’s goji- og bringebærsyltetøy

50 g gojibær, bør bløtlegges i kaldt vann omtrent 30 -60 min
200 g bringebær, jeg brukte frosne som jeg tinte
1 ss sukrin

Kjør alle ingrediensene i en blender eller foodprosessor til en jevn konsistens.

Dette syltetøyet er så godt at det kan spises alene som er slags sorbet.
Rett og slett nydelig!


Husk å stille klokken i dag.
Det er sommertid – juhu, et steg nærmere sommeren :grin:
Ha en riktig god søndag.

Kristine

6 kommentarer

Siste innlegg