www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SUPERSUNN OG ENKEL IS

  • 03.04.2014, 17:24



I dag har jeg virkelig ftt vrflelsen!
Ti grader i solen, bl himmel og strlende sol :grin:
, det er s deilig at vi gr mot varmere tider!
For feire vrflelsen slo jeg til med en is.
Denne isen er laget av br, vske, egg og noe stt.
Superenkel, supersunn og supergod!


Super-is
Til 1 isglad person

1 pose frosne br, 400 g, jeg brukte bringebr
1 egg
1 -1,5 dl kokosmelk, eventuelt melk, flte eller kesam
1 ss sukrin
1 ts vaniljepulver, valgfritt

Ha alle ingrediensene i en foodprosessor eller blender.
Kjr til en tykk ismasse.
Spis med en gang!


Mmmm...
Nydelig!
Nyt solen.
Ta deg en is!
God torsdagskveld :grin:


Kristine

Janne

03.04.2014 kl. 19:34
Denne skal lages nu =)

Lilli

03.04.2014 kl. 20:37
S veldig godt ut :)

Lena Ludvigsen -

03.04.2014 kl. 22:51
Du m passe deg for hepatitt i frosne br (fant jeg ut idag) :(

Sofia

03.04.2014 kl. 23:45
Laget akkurat denne. Super go! Tusen takk :)

Aleksandra

04.04.2014 kl. 09:02
Groe Post :) Ich lade Sie zu seinem Blog <3

momoiro-chan (@jannemnaess)

04.04.2014 kl. 09:41
Mmm, ingenting som er bedre enn en sunn og god sorbet som kan nytes sammen med vrsola. Kos deg! :)

Kristine

04.04.2014 kl. 12:05
momoiro:
Takk du og god helg :)

Kristine

04.04.2014 kl. 12:06
Aleksandra:
??

Kristine

04.04.2014 kl. 12:06
Sofia:
S koselig hre Sofia :)

Kristine

04.04.2014 kl. 12:06
Lena Ludvigsen:
Hrte akkurat om det jeg ogs.

Kristine

04.04.2014 kl. 12:07
Lilli:
Det var den ogs Lili :)

Kristine

04.04.2014 kl. 12:08
Janne:
Hper det smakte :)

maren srum

04.04.2014 kl. 16:42
den s nydelig godt ut! Er det ndvendig bruke egget? :-) Ha en strlende dag!

Mia ~ Treningsgalskap.com

04.04.2014 kl. 23:46
Det s utrolig godt ut!

men jeg lurer ogs p... hvorfor egget? :)

annette

05.04.2014 kl. 09:35
Hei, jeg skulle ogs til skrive en superkjedelig- men viktig!-kommentar om frosne importerte br. S at Lena Ludvigsen skrev d samme. S da fr jeg bare nske en god helg til en utrolig flink og sympatisk blogger:)

Kristine

05.04.2014 kl. 19:15
annette:
Fillern! Jeg m underske om det gjelder svenske br ogs! Jeg har nemlig en haug av svenske i fryseren.
Takk for koselig ord du. God helg :)

Kristine

05.04.2014 kl. 19:16
Mia ~ Treningsgalskap.com:
Egget gjr at konsistensen blir mer flyffy og kremet :)

Kristine

05.04.2014 kl. 19:16
maren srum:
Du kan droppe egget, men konsistensen og smaken blir mye bedre og isaktig med egg :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits