LØRDAGSLUNSJ


Jeg har nettopp spist den den beste lunsjen på evigheter!
Fantastisk gode pannekaker med blåbærsyltetøy, gresk yoghurt og bacon.
Det søte og det salte gir en utrolig god kombinasjon.
Om du ikke allerede har testet den, må du prøve!

Disse pannekakene er glutenfrie, meierifrie, sukkerfrie proteinrike og veldig gode.

Pannekaker

2 egg
1,5 dl kokosmelk, eller annen væske
2 ss kokosmel
1 ts fiberhusk
Litt kanel og kardemomme

Pisk alle ingrediensene lett sammen og la røren svelle noen minutter.
Du kan også tilsette søtning om du ønsker det.
Stek pannekakene på middels varme et par minutter på hver side. Jeg steker i kokosolje.
Server og nyt!


Blåbærsyltetøyet er rett og slett frosne blåbær som er kokt opp med et par dråper stevia.
Har dere forresten testet økologisk bacon fra Grøstad? Bacon har fått en ny betydning. Fy, så godt! Denne baconpakken kommer til å havne i min handlekurv ofte fremover! 

Etter et par dager med treningsfri, er jeg klar for en skikkelig løpetur i dag :grin:
Det blir deilig!
Været er ikke helt med meg i dag. Det er grått og duskregn, så det er mulig jeg sniker meg inn på treningssenteret.
Jeg krysser fingrende for at solen titter frem innen maten har fått sunket i magen…selv om jeg tviler.
Ha en super duper helg.
For alle dere som har tatt påskeferie – god ferie!

Kristine

21 kommentarer

Siste innlegg