FARGERIKE VÅRRULLER


Spring rolls, eller ferske vårruller, er fastfood på sitt beste.
Det er gjort på noen få minutter, de kan fylles med så mangt – ta det du har tilgjengelig, det er sunt, de kan friteres eller stekes (slik jeg har gjort her) eller nytes ferske.
Jeg laget asiatiske vårruller med ferske grønnsaker, en god dressing og tunfiskstek.

Asiatiske vårruller

Rispapir
Grønnsaker, jeg brukte spinat, gulrot, gul paprika, tomat, agurk og vårløk
Tunfisk, eventuelt biff eller kylling

Dressing
1 ts sesamolje, eller annen olje
1 ts limesaft
1 ts soya saus
1/2 ts sukringold
Litt finhakket chili og hvitløk

Kutt grønnsakene i tynne strimler og tunfisken i stykker.
Fukt et rispapir om gangen under lunkent, rennende vann i noen få sekunder, til det blir mykt.
Legg rispapiret på en fuktet fjøl eller benk.
Ha på grønnsaker, tunfisk og dressing.
Brett rispapiret over fyllet, brett så inn kantene og rull sammen.
Klart!

Jeg hadde dessverre ikke så mange rispapir.
Derfor serverte jeg de tre vårrullene jeg hadde med stekte egg og jordbær.


Et annet tips med tunfisk er denne tunfiskpizzaen.
Dette er en av de oppskriftene hvor jeg har fått flest tilbakemeldinger. Tunfiskpizzaen er elsket av både dere og meg!

Jeg trekker forresten vinneren av iHerb-konkurransen om to timer.
Nå skal jeg feire lillebrors fødselsdag. Kaken ble en suksess. Jeg har allerede testet :mrgreen:
Ha en fortsatt herlig tirsdag!

Kristine

16 kommentarer

Siste innlegg