SOMMERSMAK

Heldigvis har jeg ikke fått en betennelse! Det var en lettelse.
Operasjonssåret så bra ut, sett bort fra at det gror utrolig sakte. Oralkirurgen mente det mest sannsynligvis skyldes at jeg har stresset veldig mye den siste tiden (dere vet jo hva jeg står i) og at kroppen sliter med helbredelsesprosessen ettersom jeg er så sliten. Jeg har fått nye sterkere smertestillende slik at jeg forhåpentligvis får sove.
I løpet av fire dager, maks fem, skulle jeg fungere som før.
Det betyr at jeg er tilbake på trening om ikke mange dagene :grin: Joho!


Tidligere i dag laget jeg bringebærmousse med frukt- og bær spyd.
Sommersmak på en tallerken!
Så fantastisk frisk og godt.
Jeg elsker også fargene. Farger gjør meg glad!


Jeg skar ananas, norske deilige jordnær, eple, blåbær og vannmelon i biter før jeg tredde dem på grillspyd.
Spydene gjør det ekstra morsomt å spise!

Bringebær mousse

1 skyr med bringebær
50 g gresk yoghurt eller kesam
50 g bringebær, kan sløyfes
1 ts fiberhusk
0,5 dl vann
1 ss sukrinmelis

Mos bringebærene. Jeg brukte frosne bær som jeg varmet i mikroen.
Bland sammen skyr, gresk yoghurt og bringebær.
Pisk i vannet.
Ha i sukrinmelis og fiberhusk.
Rør godt sammen.
La moussen stivne i 20 minutter.
Server.



Nå som det nærmer seg fellesferie er det noen av mine online klienter som har ferie. Jeg har derfor rom for tre nye kunder.
Ønsker du å gå ned i vekt, bygge muskler, få en strammere kropp eller rett og slett en bedre helse? Ta kontakt på [email protected] og jeg kan hjelpe deg!

Ha en fortsatt fin tirsdag, dere :grin:

Kristine  

24 kommentarer

Siste innlegg