DOBLE SJOKOLADEBITER



En grå og regnfull søndag. Da er det perfekt og ta en bakerunde!
I dag var det sjokolade som smaksløkene ropte etter.
Resultatet ble en utrolig god sjokoladekake med en fyldig sjokoladekrem.
Dobbel sjokoladelykke!

Doble sjokoladebiter

Sjokoladekake
2 egg
2 eggehviter
1 ts vaniljepulver
60 g sukrin
1 dl melk eller vann
100 g kesam eller kokosmelk
60 g kokosmel
30 g kakaopulver
1 ts bakepulver
1/2 ts salt

Sjokoladeglasur
1 godt moden banan, kan byttes ut med 1 godt moden avokado
1 ss smeltet kokossmør eller vanlig smør
3 ss kakaopulver
½ ts vaniljepulver

Start med kaken.
Bland sammen egg, eggehvite, vaniljepulver, sukrin, melk og kesam.
Bland sammen kokosmel, kakaopulver, bakepulver og salt.
Rør så det tørre inn i det våte.
Ha røren i en form, jeg brukte en rund form med 22 cm i diameter.
Stek på 175 grader i 40 minutter.
Avkjøl kaken på rist før du har på glasuren.

Til glasuren moser du bananen og så blander inn resten av ingrediensene.
Smør på kaken og skjær i biter.
Denne glasuren er utrolig godt og kan spises alene! Prøv som en slags mousse.


Nå skal jeg kose meg med sjokoladekake, PØ og en god film.
Søndagsavslapping på sitt beste.
Håper dere nyter fridag.
Ha en riktig god søndag :grin:

Kristine

8 kommentarer

Siste innlegg