LØRDAGSPIZZA


Lørdag er perfekt dag for en god pizza.
Denne laget jeg riktignok forrige helg sammen med PØ. Han er pizzamesteren i huset:grin: 
Dette er nok min favorittpizza så langt.
Hvit pizza er rett og slett fantastisk godt. Blåmuggost setter en ekstra piff.
Jeg tipper at denne blir middagen i morgen også. Jeg gleder meg allerede!

Superdigg lørdagspizza

Pizzabunn

100 g havremel, eller mer speltmel
150 g speltmel, eller mer haveremel
100 g havregryn
2 eggehviter
1/2 pose gjær*
ca 3 dl vann
1 ts salt

Bland alle ingrediensene godt sammen. Tilsett nok vann til du får en god deig.
Elt deigen og la den heve i 30 minutter.
Kna deigen og kvel den så ut slik at den passer en bakplate.
Forstek bunnen på 250 grader i 5 minutter,

Pizzafyll

300 g biff, indrefilet, ytrefilet eller entrecote av storfe
1 boks philadephia
1/2 rødløk
200 g cherrytomater
1 håndfull soltørkede tomater
1 boks blåmuggost**
100 -150 g revet ost, jeg brukte mozzarela

Ha salt og pepper på biffen. Stek den raskt i en panne på middels til sterk varme i 2 -3 minutter på hver side. La den hvile.
Når pizzaen er forstekt smører du på philadephia.
Ha over revet ost og blåmuggost. Topp med rødløk skåret i tynne skiver, soltørkede tomater og cherrytomater del i to.
Stek pizzaen på 225 grader på nederste rille i ovnen i 8 -10 minutter.
Skjer biffen i skiver og strø over den ferdigstekte pizzaen.
Topp gjerne med litt grønt.
Nyt en fantastisk god pizza!

*Gjær kan byttes ut med 1 ts bakepulver, da trenger du ikke heve deigen
**Blåmuggosten kan droppes, men jeg vil på det sterkeste anbefale at du bruker den. Den gjør pizzaen enormt god!


Denne vil garantert falle i smak.
En real smaksbombe av en pizza.
Håper du koser deg denne lørdagen. Jeg nyter tiden til det fulle med mamma.
Ha en fortatt god helg :grin: 

Kristine

16 kommentarer
    1. V:
      Det var kjempe koselig å høre! 🙂 Blir så glad når oppskriftene blir brukt og tatt godt i mot.
      Takk. Gode tanker varmer <3

    2. Oda:
      Tusen takk for gode ord Oda.
      Jeg forsøker så godt jeg kan å gjøre det beste ut av hver dag 🙂 Ha en god søndag.

    3. Flott at du begynner å bruke mere vanlig mel i baksten din, det er da ikke lønnsomt at unge mennesker dekker energibehovet med proteiner.

    4. Sender deg mange gode og varme tanker Kristine ! <3 Ta vare på hverandre i den tøffe tiden. Du er en stor inspirasjon for mange og en utrolig flott jente 🙂 Pizzaen ser forresten supergod ut !! Ønsker deg en så god helg som mulig, nyt hvert minutt med moren din

    5. Du skuffer aldri når det gjelder nye spennende oppskrifter! Jeg laget forresten nutella etter din oppskrift og den ble så latterlig god! Er titt og ofte i kjøleskapet for å dippe fingeren nedi, hehe! Håper du får en fin helg med din mamma, jeg tar meg ofte i å tenke på deg selv om jeg ikke en gang kjenner deg. Jeg beundrer motet ditt !

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg