FROKOSTBRØD



Til frokost i dag ble det disse enkle frokostbrødene.
De lages på knappe to minutter, så er det bare å vente i ti minutter mens de står i ovnen.
Jeg dusjet i mellomtiden. Visp så hadde jeg ferske frokostbrød!
Sunne, grove, mettende og gode.
Håper det smaker.

Raske frokostbrød
Til 4 – 5 brød, 1 porsjon

1 egg
2 ss havregryn
2 ss havremel, eller annet mel som speltmel eller bokhvetemel
1 ss bakepro, eventuelt mer havremel
1 ts fiberhusk
0,5 dl vann
1/3 ts salt

Bland sammen alle ingrediensene.
Lag klatter på en bakplate. Stek på 225 grader i 10 minutter.
Avkjøl noen minutter på rist før du serverer.

Ønsker du en søt versjon kan du tilsett en liten dæsj sukrin og kardemomme.
For en italiensk versjon, tilsett litt hvitløk og oregano.
Her er det mange muligheter. Bare fantasien setter grenser!


Jeg serverte mine med økologisk blåmuggost og yacon sirup.
Fantastisk godt!

Ønsker deg en herlig torsdag :grin:
Kristine ♥ 

14 kommentarer

Siste innlegg