PANNEKAKELUNSJ

God fredag dere.
Helgen er rett rundt hjørnet!
Jeg har akkurat tatt meg god tid til en lang og avslappende pannekakelunsj.
Proteinpannekaker med hjemmelaget jordbærsyltetøy, kesam og nutella.
Så utrolig godt!


Pannekaker

1 banan
2 egg
2 ss vaniljeproteinpulver, eventuelt annen tørrvare som havremel
1 ts sukringold

Mos bananen.
Ha i resten av ingrediensene.
Stek pannekaker i en panne på middels varme. Jeg bruker litt kokosolje i pannen min.

Jordbærsyltetøy

1 pose, 400 g, frosne jordbær
1 ss sukrin+
1 ss maizena + 2 ss vann

Kok opp jordbær og sukrin+.
Jeg var lat og gjorde dette i mikroen, men du kan gjerne bruke en kjele.
Rør ut maizena i vann og tilsett i jordbærsyltetøyet. Kok videre i 1 minutt.
Server.
Syltetøyet holder seg i kjøleskapet i flere dager, så lag gjerne en stor porsjon.

Nå kommer NRK hvert øyeblikk og vi skal filme siste snutt til Puls. De begynner å klippe på mandag. Det blir sendt i begynnelsen av februar.
Ha en riktig så super fredag:grin: 

Kristine  

14 kommentarer

Siste innlegg