hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

BOKKOS OG BAKEPRAT

  • 19.03.2015, 15:30


Hei fininger!
Jeg har akkurat kommet hjem fra en lang dag med mter.
N har jeg ikledd meg joggebuksen og stor genser og er iferd med sette meg ned for en time-out med bokkos. Det blir en herlig og avslappende ettermiddag. Akkurat det trengte jeg i dag!


Jeg begynte p boken leve et liv, ikke vinne en krig av Anna Kver i forrige uke.
S langt virkelig elsker jeg denne boken!
Kort fortalt handler den om akseptere livet slik det er. slutte kjempe mot andre, deg selv og ditt indre. Slutte streve etter en forandring, men kunne gi opp krigen mot tilvrelsen og lre leve n. Det er noe jeg tror de fleste av oss trenger lre. I dagens samfunn har vi lett for hele tiden strebe etter noe mer og glemme at det er i dag, her og n, vi lever.


Til lesing blir det ogs litt snacks.
Akkurat n knasker jeg i meg protein chips; proteinium pork crunch ogprotein bites, og diverse proteinbarer i biter; ironmax proteinbar,super vitality flapjack og supreme proteinbar.
Den siste uken har jeg hatt dilla p supreme med peanut butter crunch. den er god!



Over til litt bakeprat.
Har dere forresten ftt med dere at det er bakeuke hos X-life, medn 25 % rabatt p alle mel- og sukkerprodukter?
Jeg har fylt opp med sukringold og mandelmel som er mine favoritter.
Andre nyttige ting som jeg nesten alltid har i skapet er
- Kokosmel
- Sesammel
- Sukrin+
- Sukrinmelis
- Steviadrper med karamell
- Fiberfin
- Peanttmel
- Bakeprotein
- Cake in a cup
- Glutenfri bakemiks for sunn kake
- Brdmiks for lavkarbobrd


Jeg fr ofte sprsml angende baking og ingredienser.
De to viktigste tingene man bytter ut for f en sunnere kake, er hvetemel og sukker.
Min ingrediensliste p kjkkenet er nok s lang. Nettopp fordi jeg elsker bake og eksperimentere!
Det er ikke ndvendig med alle disse ingrediensene.

De viktigste ingrediensene:
- Et ststoff, sukrin+ eller sukringold er mine favoritter
- En meltype, kokosmel eller mandemel er mest anvendelige
- Et proteinpulver, som bakepro som er nytral i smaken
- Fiberfin, som erstatter noe av melet og gir en mer fiberrik bakst

Med disse produktene i kjkkenskapet kommer du langt og kan lage det meste:grin:
For de som er spesielt interesserte, kan man deretter kan man eksperimentere med forskjellige meltyper, forskjellige typer ststoff og forskjellige smaker p proteinpulveret.


Kristine

19.03.2015 kl. 16:07
Takk for baketips. Jeg har flt meg lost i bakeverden og har bare sukrin. Er jo s mye! Da er jeg litt klokkere =)

Ida

19.03.2015 kl. 16:57
Den boken skal jeg sjekke ut. Takk :-)

Sofia K

20.03.2015 kl. 14:19
Det gjorde det mye lettere skulle velge baketing. Tusen takk Kristine og god helg :-)

Kristine

20.03.2015 kl. 15:07
Anonym:
S bra at du fler deg litt klokere n :) Hyggelig hre.

Kristine

20.03.2015 kl. 15:08
Ida:
Jeg synes den er veldig god s langt :)

Kristine

20.03.2015 kl. 15:08
Sofia K:
Det var godt hre.
God helg du :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no