BOKKOS OG BAKEPRAT

Hei fininger!
Jeg har akkurat kommet hjem fra en lang dag med møter.
Nå har jeg ikledd meg joggebuksen og stor genser og er iferd med å sette meg ned for en time-out med bokkos. Det blir en herlig og avslappende ettermiddag. Akkurat det trengte jeg i dag!


Jeg begynte på boken Å leve et liv, ikke vinne en krig av Anna Kåver i forrige uke. 
Så langt virkelig elsker jeg denne boken!
Kort fortalt handler den om å akseptere livet slik det er. Å slutte å kjempe mot andre, deg selv og ditt indre. Slutte å streve etter en forandring, men å kunne gi opp krigen mot tilværelsen og å lære å leve nå. Det er noe jeg tror de fleste av oss trenger å lære. I dagens samfunn har vi lett for å hele tiden strebe etter noe mer og glemme at det er i dag, her og nå, vi lever. 


Til lesing blir det også litt snacks. 
Akkurat nå knasker jeg i meg protein chips; proteinium pork crunch og protein bites, og diverse proteinbarer i biter; ironmax proteinbarsuper vitality flapjack og supreme proteinbar
Den siste uken har jeg hatt dilla på supreme med peanut butter crunch. Å den er god! 


Over til litt bakeprat.
Har dere forresten fått med dere at det er bakeuke hos X-life, medn 25 % rabatt på alle mel- og sukkerprodukter?
Jeg har fylt opp med sukringold og mandelmel som er mine favoritter.
Andre nyttige ting som jeg nesten alltid har i skapet er
Kokosmel
Sesammel
Sukrin+
Sukrinmelis
Steviadråper med karamell
Fiberfin
Peanøttmel
Bakeprotein
Cake in a cup
Glutenfri bakemiks for sunn kake
Brødmiks for lavkarbobrød 

Jeg får ofte spørsmål angående baking og ingredienser.
De to viktigste tingene man bytter ut for å få en sunnere kake, er hvetemel og sukker. 
Min ingrediensliste på kjøkkenet er nok så lang. Nettopp fordi  jeg elsker å bake og å eksperimentere!
Det er ikke nødvendig med alle disse ingrediensene.

De viktigste ingrediensene:
– Et søtstoff, sukrin+ eller sukringold er mine favoritter
– En meltype, kokosmel eller mandemel er mest anvendelige 
– Et proteinpulver, som bakepro som er nøytral i smaken
Fiberfin, som erstatter noe av melet og gir en mer fiberrik bakst

Med disse produktene i kjøkkenskapet kommer du langt og kan lage det meste :grin:
For de som er spesielt interesserte, kan man deretter kan man eksperimentere med forskjellige meltyper, forskjellige typer søtstoff og forskjellige smaker på proteinpulveret.

Kristine 

6 kommentarer
    1. Det gjorde det mye lettere å skulle velge baketing. Tusen takk Kristine og god helg 🙂

    2. Takk for baketips. Jeg har følt meg lost i bakeverden og har bare sukrin. Er jo så mye! Da er jeg litt klokkere =)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg