BROWNIE OSTEKAKE MUFFINS


Jeg befinner meg på kurs i dag også. Derfor tenkte jeg å dele en oppskrift som jeg laget i begynnelsen av uken. Disse supergode brownie ostekake muffinsene. 


Brownie og ostekake i en og samme muffins høres kanskje rart ut. Men frykt ei! Jeg skal love deg at det var godt!
Oppskriften ble til fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for om jeg skulle lage brownie eller ostekake. Jeg er en skikkelig VinglePetter! Etter et google-søk fant jeg ut at det ikke er noe problem å lage det sammen. Og det ble suksess :grin: Det blir desidert ikke siste gang denne kombinasjonen lages.

BROWNIE OSTEKAKE MUFFINS
8 stk

Browniedeig
20 g mocca-protein*
2 ss kakao
1 ts bakepulver
1 ss sukrin+
1 egg
1 hvitte
60 g eplemos jeg brukte barnemat**

Bland sammen tørrvarene og tilsett det våte.
Ha 1 ss røre i 8 muffinsformer.

Ostekakemasse
100 g kesam***
50 g philadephia***
1 egg
2 ss sukrinmelis
1 ss kokosmel****
1 ts vaniljepulver

Bland sammen kesam, philadephia og egg.
Rør i sukrinmelis, kokosmel og vaniljepulver.
Ha røren over brownies røren.
Stek på 175 grader i 40 -45 minutter.
Avkjøl i minimum 5 minutter før du serverer. 

Alternativer:
*mocca-protein kan byttes ut med en annen tørrvare som fiberfin, bokhvetemel, speltmel eller lignende, i tillegg til 1 ss kakao
**eplemos kan erstattes med kesam, most banan eller gresskarpure
***for en melkefri versjon kan du bytte ut kesam og philedephia mot melkefrie varianter eller bruke kokosmelk
****kokosmelk kan byttes ut med en annen tørrvare som bokhvetemel eller speltmel

Kristine ♥ 

14 kommentarer

Siste innlegg