SØTPOTET LOMPER

Jeg fant søtpotet lomper på butikken i dag :grin: 
Speltlomper er noe det går mye av hos meg.
Jeg bruker de i alt fra lasagne som her, som pizzabunn ala dette, til å lage tacoskjell, oppskrift på lompechips finner du her, til fajitas slik jeg har gjort her, istedenfor lefse i lakserull, eller bare noe til å ha pålegg på slik jeg har gjort her.  
Lomper er rett og slett super enkelt, anvendelig og veldig godt!

Søtpotet inneholder godt med fiber. Den er også rik på betakaroten ( en kraftig antioksidant som også kan omdannes til Vitamin A), C vitamin, kalium, kalsium. 

Søtpotet lompene var noe søtere enn vanlig lomper. Dette er jo, ikke overraskende, fordi søtpoteten er søtere i smaken enn vanlig potet. Jeg synes også de var hakket saftigere, men dette kan ha noe med hvor ferske lompene er. 
Sammen med brunost og syltetøy var lompene helt fantastisk gode! Spesielt etter noen få sekunder i mikroen slik at osten smeltet.
Mmmm… Her har jeg funnet en ny favoritt!

Kristine 

28 kommentarer

Siste innlegg