De norske jordbærene er bare fantastisk gode!
Ingen over, ingen ved siden. Disse kan man gomle i det uendelige!
Jeg har spist masse jordbær de siste ukene. I dag laget jeg denne morsomme varianten med kremost og revet sjokolade.
Den syrlige kremosten og det kraftige fra sjokoladen var en utrolig god kombinasjon til jordbærene. Dette blir en favoritt snack i sommer!
Jordbær med kremost
1 boks jordbær, ca 400 g
150 g philadephia, light eller orginal
1 ss sukrinmelis
Valgfritt: revet sukrinsjokolade
Smelt kremosten over vannbad eller et noen få sekunder, 10 -20, i mikroen. Dypp jordbærene i kremosten.
For en enklere variant kan du bare smøre på kremosten med en teskje.
Strø over revet sjokolade.
Server.
Lager du jordbærene en stund før servering kan du oppbevare dem kjølig til du skal servere dem.
Håper det faller i smak.
Ha en herlig helg dere
Kristine ♥
lise:
Og veldig godt 😉
koreabeautyblog:
Bare hyggelig du 🙂
Tina:
Det skal jeg love deg det var 🙂
lovelyliller.com:
Takk, håper helgen din har vært bra 🙂
Emilie:
Prøv det Emilie 🙂
Kamilla Haaland:
Det var det virkelig også 🙂
Karoline:
Ja, hakket sunnere enn med sjokolade 😉
Nina Bakke:
Ja, prøv selv Nina 🙂
Maren Helgemo:
Og veldig enkelt å lage 🙂
Dette så svært godt ut!
mmm… ser friskt og godt ut 🙂
DDEt var en utrolig smart idé istedenfor sjokolade. Det skal jeg prøve 🙂
så knallgodt ut!!
God ide! 🙂
Ha en kjempefin fredag! <3
Ser fantastisk godt ut!
Takk for godt tips!
Genialt 🙂