www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

KANELSNURRER

  • 09.08.2015, 12:00



N dufter det herlig gjrbakst i hele leiligheten. Det lukter s utrolig godt! 
Jeg startet nemlig denne sndagen med lage kanelsnurrer, eller skilligsboller som det ogs kalles. Det m jo vre en av de beste mtene starte en dag p. Sammen med en god kopp kaffe, koser jeg meg virkelig n!

Disse kanelsnurrene er proteinrike, sukkerfrie og glutenfrie. Du kan ogs lage de laktosefrie om du nsker det. 
Hper de faller i smak. 



Kanelsnurrer

Snurrer
1 dl lunkent vann
0,5 pakke gjr
60 g mandelmel*
75 g havremel**
50 g vaniljeprotein***
50 g kesam****
1 egg
1 ts kardemomme
1 ts kanel
2 ss sukrin+

Fyll
200 g gresk yoghurt*****
3 ss kanel
3 ss sukringold

Bland vann og gjr i en bolle. Rr godt. La gjren st i 30 minutter.
Bland sammen resten av ingrediensene - mandelmel, havremel, vaniljeprotein, kesam, egg, kardemomme, kanel og sukrin. Rr s inn gjrblandingen. Tilsett eventuelt litt mer vske om deigen blir trr. Den skal vre som en tykk vaffelrre. 
La deigen heve i 30 minutter.

Ha mel p kjkkenbenken og kjevl den ut til en rektangel.
Bland sammen gresk yoghurt, kanel og sukringold. Smr det p rektangelen.
Ta en kniv og kutt rektangelen i 1,5 cm striper. Rull sammen hver stripe til en snurr som du setter p en bakplate.
Stek s p 160 grader i 15 minutter.
Server.


*mandelmel kan byttes ut med annen trrvare som sesammel, mer havremel eller speltmel
**havremel kan byttes ut med annen trrvare som bokhvetemel, speltmel eller hvetemel
***istedenfor vaniljeprotein kan du bruke mer mel
****kesam kan erstattes med gresk yoghurt, skyr naturell eller laktosefrie varianter
*****du kan bytte bort gresk yoghurt med andre naturelle yoghurtvarianter som kesam, skyr naturell eller lignende 


Formen er ikke helt p topp denne helgen. Jeg har ftt en skikkelig forkjlelse. Denne sndagen blir derfor fryktelig rolig med planlegging av den kommende uken, lunsj i byen og hygge. 
Hper du nyter helgen :grin: Ha en fortsatt god sndag!


Kristine ♥

Kat

09.08.2015 kl. 12:17
S gode de ser ut :) hper du fler deg bedre snart!

Marie

09.08.2015 kl. 13:58
nam! :-D hvor mange snurrer fikk du av denne oppskriften?

nyt dagen og slapp av, hper du fler deg bedre snart!

T.G.I.Frida

09.08.2015 kl. 14:47
de s kjempegode ut!

Lise

09.08.2015 kl. 16:00
Ser sykt digg ut :-)

09.08.2015 kl. 16:45
Fristene =]

Kaja

09.08.2015 kl. 18:45
Hvorfor heve nr det ikke er noe gjr eller noe??:)

Janne

09.08.2015 kl. 21:42
Disse ble kjemoe gode. Takk Kristine :-)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:43
Janne:
S hyggelig hre Janne. N ble jeg glad :)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:43
Kaja:
Det str gjr i oppskriften. 1/2 pose :)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:43
Anonym:
Ja, kjempe gode :)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:43
Lise:
Gjett om Lise :)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:43
T.G.I.Frida:
De blir veldig veldig gode :)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:43
Kat:
Takk for det Kat :)

Kristine

09.08.2015 kl. 22:44
Marie:
Jeg spiste en del deig....Haha og fikk 10 stykker :)
Takk for det. Er bare blitt verre, men hper jeg sover det av meg :)

koreabeautyblog

10.08.2015 kl. 06:05
Det s utrolig deilig ut!

10.08.2015 kl. 11:50
Oj s nammi :-)

Kristine

10.08.2015 kl. 16:04
Anonym:
Ja, det var virkelig godt :)

Kristine

10.08.2015 kl. 16:04
koreabeautyblog:
Prv selv :)

Elain

10.08.2015 kl. 20:13
Jeg tenkte teste ut oppskriften n... Har ikke gjr i huset, men tror du det gr greit bytte dette ut med bakepulver? Usikker p mengdeforholdet da... Hilsen ei som er relativt ny i bakeverden😉

koreabeautyblog

10.08.2015 kl. 20:29
Ja kanskje jeg skulle gjre det :)

Kristine

10.08.2015 kl. 20:32
koreabeautyblog:
Ja, gjr det :)

Kristine

10.08.2015 kl. 20:33
Elain:
Du vil ikke f helt samme deig uten gjr. Bakepulver gjr jo ikke at deigen hever. Men jeg vil tro at du fr et ganske bra resultat uansett. Prv med 1 -2 ss bakepulver :)

Elain

11.08.2015 kl. 10:02
Deigen ble ikke helt den samme, nei😄 mtte tilsette uendelig med ekstra mel virket det som... Tilslutt gjorde jeg bare et forsk, men det ble nok heller kanelboller😉 Smaken var kjempe god, selv om det ikke lignet p kanelsnurrer i det hele tatt😝

Kristine

11.08.2015 kl. 10:22
Elain:
En del av prosessen blir jo delagt nr du bruker bakepulver, hele hevingsprosessen og nr deigen "setter" seg. Men da vet jeg at det absolutt ikke funker. Hihi... Bra det smakte godt ihvertfall :)

Elain

11.08.2015 kl. 13:21
Nei, jeg skjnner☺️ Jeg sjekket ikke kommentaren din fr dagen etterp, s jeg kjrte p uten helt vite hvordan det kom til bli. Men smaken er vel uansett det viktigste (har ihvertfall slukte alle sammen)😉

Kristine

11.08.2015 kl. 19:35
Elain:
Om de har blitt spist opp, s kan det jo ikke ha blitt s ille ;)

Benedicte

02.10.2015 kl. 14:30
Har du brukt fersk eller trrgjr?

Kristine

03.10.2015 kl. 11:18
Benedicte:
Trrgjr :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits