NON STOP SJOKOLADEKAKE

God søndag dere. Har du hatt en fin helg? :razz: Håper det. 
Jeg har hatt en herlig helg så langt med masse sosialt, gode venner og latter. Akkurat slik jeg liker helgen!


I dag tenkte jeg å ta en rolig søndag og startet dagen med en bakerunde. Jeg laget denne super gode non stop sjokoladekaken. Så sinnsykt god! Den beste sjokoladekaken på evigheter. 
Når sjokoladekaken blir saftig og smakfull med god sjokoladesmak, da er jeg i himmelen. Sammen med et glass melk, var dette en fantastisk start på søndagen. 
La deg inspirere og prøve oppskriften!

Non stop kake

Sjokoladekake
30 g smør
100 g kokoskrem, eventuelt kesam / gresk yoghurt
3 egg
3 ss sukrin+
4 ss kakaopulver
1 ts bakepulver
1/2 ts vaniljepulver
1/3 ts salt
50 g mandelmel
1 ss kokosmel
30 g sjokoladeprotein, eventuelt mer mandelmel
2 poser med atkins non stop, eventuelt vanlig nonstop eller hakket mørk sjokolade

Smelt smør og bland med kokoskremen.
Pisk egg og surkin til eggedosis.
Ha i kokoskrem og smør.
Rør sammen tørrvarene og ha i egg og smørbladningen.
Rør inn non stop.
Ha deigen i en form og stek på 175 grader i 20 -25 minutter.
La kaken avkjøles før du har over glasuren.

Glasur
1 dl kokoskrem, eventuelt philadelphia ost
1 ss smør, kan sløyfes
3 ss melk
4 ss kakao
3 ss sukrin gold
1/2 ts vaniljepulver

Smelt smør og bland med kokoskrem og melk.
Ha i resten av ingrediensene.
Smør massen over kaken.
Strø gjerne over hakkede nonstop.


Så er det bare å spise og kose seg. 
Håper kaken faller i smak hos deg. Det gjorde den definitivt hos meg. 

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg