www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

WRAP - TIL SØTT OG TIL SALT

  • 29.06.2016, 15:06


I dag morges laget jeg wrap til frokost. Super enkel, kjempe sunn og veldig god!
Denne er like god til i matpakken som til frokost eller kvelds. En ny og favorittoppskrift! 


SONY DSC
Wrapen fungerer både til søtt og til salt. Ettersom jeg er glad i både søtt og salt, ble det begge deler. En wrap med salt pålegg og en wrap med søtt pålegg. 
Jeg tok utganspunktet i proteinpasta-oppskriften og gjorde et par justeringer.

SONY DSC

Wrap - til søtt og til salt
Til 2 wraps

3 egg
100 g mager kesam
3 ts fiberhusk

Pisk eggene sammen med en gaffel. Ha i kesam og fiberhusk. Rør til alt er godt blandet. La røren stå å svelle i fem minutter. Ta ut deigen og legg del den i to. Ha hver del over på et bakepapir. Smør de utover til en sirkel med en skje. 
Stek på 175 grader i 8 -10 minutter. 


Smakstilsetning
For å sette smak på wrapen kan du ha i forskjellige smakstilsetninger. Dette har du i når du blander inn kesam og fiberhusk. 
Vil du lage en søt wrap kan du tilsette litt kanel, kardemomme og sukringold.
For en salt variant har du i litt salt og pepper.
Ønsker du en pizza wrap kan du ha i hvitløk, chili, paprika og oregano. 
Her er mulighetene mange!

SONY DSC
Til den salte varianten hadde jeg phildelphioaost, dijon sennep, spekeskinke, spinat, rødløk, cherrytomat, hvite bønner og Jarlsbergost. 
En knall god kombinasjon! 

SONY DSC
På den søte wrapen, hadde jeg kesam som jeg blandet med litt sukrin+ og varme jordbær. 
Denne var virkelig super god og smaker som en søt dessert! 


Et lite tips helt på slutten. Når du lager wrap, uansett om du lager en variant til søtt eller salt, lag flere på en gang, for de kommer til å forsvinne fort :mrgreen:
Wrapen holder seg tre -fire dager i kjøleskapet og kan ellers fryses om du ønsker det. 
Håper den faller like godt i smak hos deg som hos meg. 
Ha en god onsdag sprekinger! 

Kristine ♥
 

29.06.2016 kl. 15:28
Dæven den skal jeg prøve i kveld :-D

Kristine

30.06.2016 kl. 13:31
Anonym:
Håper det smaker :)

Lillan

29.06.2016 kl. 15:48
Du kan friste!! :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
Lillan:
Hihi... Så hyggelig :)

Anette

29.06.2016 kl. 17:08
Deilig Kristine! :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
Anette:
Ja, kjempe godt :)

Evelin

29.06.2016 kl. 18:42
Nam det så utrolig godt ut :D

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
eveliin:
Gjett om det var :)

Frida

29.06.2016 kl. 20:56
Nam!! Er det plass til begge to på ei steikeplate?

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
Frida:
Jeg brukte to, men tror det kan gå akkurat med begge på en :)

Ingvild

29.06.2016 kl. 23:25
Du har så fin blogg! Kan du lage et innlegg der du oppsummerer lesernes absolutte favorittoppskrifter, både middag, dessert, kaker også videre? :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:29
Ingvild:
Takk for hyggelige ord :) Angående lesernes favoritter, så vet jeg ikke hva dere liker best. Jeg vet bare hva jeg liker best...

Ingrid

30.06.2016 kl. 09:08
Wrapen ble skikkelig god. Takk for en fin oppskrift :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:28
Ingrid:
Så bra. Det er hyggelig å høre :)

Anastasia

30.06.2016 kl. 10:06
Både søtt og salt. Haha... Samme som meg. Liker både og :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:28
Anastasia:
Ja takk, begge deler :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits