hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

WRAP - TIL STT OG TIL SALT

  • 29.06.2016, 15:06


I dag morges laget jeg wrap til frokost. Super enkel, kjempe sunn og veldig god!
Denne er like god til i matpakken som til frokost eller kvelds. En ny og favorittoppskrift! 


SONY DSC
Wrapen fungerer bde til stt og til salt. Ettersom jeg er glad i bde stt og salt, ble det begge deler. En wrap med salt plegg og en wrap med stt plegg. 
Jeg tok utganspunktet i proteinpasta-oppskriften og gjorde et par justeringer.

SONY DSC

Wrap - til stt og til salt
Til 2 wraps

3 egg
100 g mager kesam
3 ts fiberhusk

Pisk eggene sammen med en gaffel. Ha i kesam og fiberhusk. Rr til alt er godt blandet. La rren st svelle i fem minutter. Ta ut deigen og legg del den i to. Ha hver del over p et bakepapir. Smr de utover til en sirkel med en skje. 
Stek p 175 grader i 8 -10 minutter. 


Smakstilsetning
For sette smak p wrapen kan du ha i forskjellige smakstilsetninger. Dette har du i nr du blander inn kesam og fiberhusk. 
Vil du lage en st wrap kan du tilsette litt kanel, kardemomme og sukringold.
For en salt variant har du i litt salt og pepper.
nsker du en pizza wrap kan du ha i hvitlk, chili, paprika og oregano. 
Her er mulighetene mange!

SONY DSC
Til den salte varianten hadde jeg phildelphioaost, dijon sennep, spekeskinke, spinat, rdlk, cherrytomat, hvite bnner og Jarlsbergost. 
En knall god kombinasjon! 

SONY DSC
P den ste wrapen, hadde jeg kesam som jeg blandet med litt sukrin+ og varme jordbr. 
Denne var virkelig super god og smaker som en st dessert! 


Et lite tips helt p slutten. Nr du lager wrap, uansett om du lager en variant til stt eller salt, lag flere p en gang, for de kommer til forsvinne fort :mrgreen:
Wrapen holder seg tre -fire dager i kjleskapet og kan ellers fryses om du nsker det. 
Hper den faller like godt i smak hos deg som hos meg. 
Ha en god onsdag sprekinger! 

Kristine ♥
 

29.06.2016 kl. 15:28
Dven den skal jeg prve i kveld :-D

Kristine

30.06.2016 kl. 13:31
Anonym:
Hper det smaker :)

Lillan

29.06.2016 kl. 15:48
Du kan friste!! :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
Lillan:
Hihi... S hyggelig :)

Anette

29.06.2016 kl. 17:08
Deilig Kristine! :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
Anette:
Ja, kjempe godt :)

Evelin

29.06.2016 kl. 18:42
Nam det s utrolig godt ut :D

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
eveliin:
Gjett om det var :)

Frida

29.06.2016 kl. 20:56
Nam!! Er det plass til begge to p ei steikeplate?

Kristine

30.06.2016 kl. 13:30
Frida:
Jeg brukte to, men tror det kan g akkurat med begge p en :)

Ingvild

29.06.2016 kl. 23:25
Du har s fin blogg! Kan du lage et innlegg der du oppsummerer lesernes absolutte favorittoppskrifter, bde middag, dessert, kaker ogs videre? :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:29
Ingvild:
Takk for hyggelige ord :) Angende lesernes favoritter, s vet jeg ikke hva dere liker best. Jeg vet bare hva jeg liker best...

Ingrid

30.06.2016 kl. 09:08
Wrapen ble skikkelig god. Takk for en fin oppskrift :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:28
Ingrid:
S bra. Det er hyggelig hre :)

Anastasia

30.06.2016 kl. 10:06
Bde stt og salt. Haha... Samme som meg. Liker bde og :-)

Kristine

30.06.2016 kl. 13:28
Anastasia:
Ja takk, begge deler :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no