PRAKSIS OG HAVREBRØD

I dag hadde jeg min første dag i praksis!
Jeg studerer, som du kanskje allerede vet, sykepleie. 
Første år, som jeg går nå, har vi praksis på bo- og behandlings sentre. Siste året er vi på sykehus. 
Jeg tror de neste to månedene blir utrolig spennende. Som jeg gleder meg! Jeg har aldri vært i en slik situasjon eller arbeidet ute i praksis. Det skal bli så moro å lære masse nytt og å tilegne seg ny kunnskap. 
Dagene kommer riktignok til å bli lange, men det er helt greit. Reisen til praksisstedet tar tid, så jeg må opp allerede før fem om morgenen. Planen fremover er å bli flinkere til å legge meg tidlig, det er jeg nemlig ikke så alt for flink til i dag! Om jeg kommer meg greit i seng, føles det ikke så ille å stå tidlig opp heller.

SAMSUNG CSC
Etter at den første praksisdagen var ferdig tok jeg en rask tur på trening. Det ble en god styrkeøkt på hele kroppen med knebøy, enarms roing, sidehev, benpress og nedtrekk. 
Vel hjemme var jeg skrubbsulten! Jeg slang sammen disse deilige havrebrødene. Dette er en gammel favoritt! Lag stor porsjon så har du til flere dager. Havrebrødene holder seg flere dager i en lufttett boks. 

SAMSUNG CSC

Havrebrød
5 stykker

2 dl havregryn, ca 80 g 
2 ss havremel
1 egg
0,5 dl vann eller melk
1/4 ts salt
Annet krydder om ønskelig; kanel, kardemomme, sukringold, oregano eller annet

Bland sammen alle ingrediensene og lag klatter på en bakeplate. Klem de flate med hendene. 
Jeg hadde sukrin, kanel og kardemomme på halvparten av brødene og salt og oregano på resten. 
Stek på 200 grader i 15 -20 minutter. 

SAMSUNG CSC
På havrebrødene hadde jeg smørost, agurk, kalkunskinke, jarlsbergost og cherrytomater, og brunost og syltetøy. I tillegg ble det en god porsjon frukt. Jeg får aldri nok frukt!
Nå er det tid for å begynne med middag. Her blir det hel kylling i dag. Deilig!

Håper du får en super duper uke. 
Spis sunt, vær aktiv, smil og tenk glade tanker – livet er godt dere :grin:

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg