www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

SNURRER MED BRUNOST

  • 01.05.2016, 12:36


Kan du tenke deg noen bedre start p sndagen enn bake gjrbakst med en kopp nytraktet kaffe i hnden?
Det var akkurat det jeg gjorde i dag; bakte snurrer med brunost mens jeg hrte p musikk og drakk morgenkaffen. S utrolig deilig! 

SAMSUNG CSC
Luktet av nybakt gjrbakst er ubeskrivelig. Jeg elsker den! Disse snurrer lukter fantastisk. Og det beste er at de smaker enda bedre :grin: 
Brunost og gjrbakst er en uslelig kombinasjon. Har du ikke prvd brunost i snurrene dine enda, m du gjre det! En utrolig god variant av snurrene, som vil falle i smak hos bde liten og stor. 
Jeg har laget dem med speltmel, fiberfin og sukrin, slik at de er sukkerfrie og fiberrike. Litt sunnere snurrer alts, men likevel samme deilige smak. 

SAMSUNG CSC

Snurrer med brunost
12 stykker

40 g smr
2 dl melk
100 g kesam
1/2 pakke trrgjr
4 ss sukrin+
3 ss sukringold
1 dl fiberfin
Ca 4 dl speltmel
Ca 100 g brunost

Varm opp melk og smr til omtrent 40 grader. 
Bland resten av ingrediensene, utenom brunosten, i en bolle. Ha s i den varme melken. 
Bland ingrediensene godt. Om deigen blir veldig klissete, tilsett mer speltmel. 
La deigen heve i 60 minutter. 
Del deigen i to og kjevle hver bit ut til en rektangel. Riv brunosten grovt og str den bitene. Rull rektanglene sammen og skjr i biter.
Etterhev i 20 minutter.
Stek p 225 grader i 8 -10 minutter. 
Nyt.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Se s luftige, fine og gode. 
Om du ikke lar deg friste av disse snurrene, s skjnner ikke jeg. Jeg kan love deg at de smaker himmelsk og blir en favoritt hos liten og stor!


Kristine ♥

Janne

01.05.2016 kl. 14:14
Hvorfor ble jeg veldig sulten n :-P

Kristine

02.05.2016 kl. 09:03
Janne:
Lag de. Virkelig gode :)

Silje Moen

01.05.2016 kl. 14:48
oooh lord

Kristine

02.05.2016 kl. 09:03
Silje Moen:
Mmmm :)

Anne Cecilie

01.05.2016 kl. 18:08
Herlighet det s utrolig godt ut!!!

Kristine

02.05.2016 kl. 09:03
Anne Cecilie:
De er knall gode! :)
S kreativt! :D De s utrolig gode ut! :D MMmm

Kristine

02.05.2016 kl. 09:01
lovelyliller.com sunne oppskri:
Brunost er hakket bedre enn kanelsnurrer, spr du meg :)

Anne

13.05.2016 kl. 18:22
Denne deigen var helt umulig !! Bare ett stort kliss 😭

Kristine

14.05.2016 kl. 09:52
Anne:
Da m du bare tilsette mer mel :) Melmengde i oppskrifter varierer alltid etter hvilke mel, merke, hvor lenge melet har sttt, osv. Ha i nok mel til at det blir en fast bolledeig :)

Merethe

20.09.2016 kl. 16:13
hva kan man bruke i stedet for fiberfin? fiberhusk?

Kristine

20.09.2016 kl. 16:26
Merethe:
Mer mel :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits