SNURRER MED BRUNOST

Kan du tenke deg noen bedre start på søndagen enn å bake gjærbakst med en kopp nytraktet kaffe i hånden?
Det var akkurat det jeg gjorde i dag; bakte snurrer med brunost mens jeg hørte på musikk og drakk morgenkaffen. Så utrolig deilig!

SAMSUNG CSC
Luktet av nybakt gjærbakst er ubeskrivelig. Jeg elsker den! Disse snurrer lukter fantastisk. Og det beste er at de smaker enda bedre :grin:
Brunost og gjærbakst er en uslåelig kombinasjon. Har du ikke prøvd brunost i snurrene dine enda, må du gjøre det! En utrolig god variant av snurrene, som vil falle i smak hos både liten og stor.
Jeg har laget dem med speltmel, fiberfin og sukringold, slik at de er sukkerfrie og fiberrike. Litt sunnere snurrer altså, men likevel samme deilige smak.

SAMSUNG CSC

Snurrer med brunost
12 stykker

40 g smør
2 dl melk
100 g kesam
1/2 pakke tørrgjær
4 ss sukrin+
3 ss sukringold
1 dl fiberfin
Ca 4 dl speltmel
Ca 100 g brunost

Varm opp melk og smør til omtrent 40 grader.
Bland resten av ingrediensene, utenom brunosten, i en bolle. Ha så i den varme melken.
Bland ingrediensene godt. Om deigen blir veldig klissete, tilsett mer speltmel.
La deigen heve i 60 minutter.
Del deigen i to og kjevle hver bit ut til en rektangel. Riv brunosten grovt og strø den bitene. Rull rektanglene sammen og skjær i biter.
Etterhev i 20 minutter.
Stek på 225 grader i 8 -10 minutter.
Nyt.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Se så luftige, fine og gode.
Om du ikke lar deg friste av disse snurrene, så skjønner ikke jeg. Jeg kan love deg at de smaker himmelsk og blir en favoritt hos liten og stor!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg