DÅRLIG DAG & GLASUR

I går hadde jeg en skikkelig deppe dag!
Jeg fikk beskjed av fysioterapauten at jeg muligens har en ruptur på akillesen. At det altså ikke bare er en betennelse. Da må jeg muligens operere og tilfriskningsprosessen er over flere måneder! Jeg var rett og slett ikke klar for den beskjeden og ble ganske smådeppa. I tillegg ble jeg irritert på meg selv, fordi jeg lot den beskjeden gå sånn innover meg. Hvorfor ta sorgene på forskudd?!
Jeg var altså ikke den smilene og blide Kristine jeg normalt er, derfor holdt jeg meg unna sosiale medier. Jeg ville ikke la mitt dårlig humør, smittes over til noen. 

Jeg tror det er viktig å la seg selv ha en dårlig dag. Å ta seg tid til å kjenne på vonde følelser og at ting føles urettferdig i blant. I dagens samfunn er vi så opptatt av å være perfekte, alltid ha en smil rundt munnen og se ordentlige ut. Men, let´s face it. Livet er jo ikke slik! Livet vårt er som himmelen. Noen dager skinner solen og himmelen er blå, andre dager er det grått og regnvær. Sånn er det bare! Det er helt greit å være trist og lei, bare husk at etter regn kommer alltid sol!

SAMSUNG CSC
I dag er heldigvis humøret på topp igjen. Det er fredag og helg! Dessuten har jeg hatt en god benøkt. Ja, jeg kan trene ben selv om akillesen er vondt :grin: Jeg må bare ta visse hensyn. 
Øvelser som leg extension, leg curl er helt trygt. I tillegg går det bra for meg å kjøre lette knebøy og markløft. Jeg kjørte også rygghev som du ser på bildet, med fokus på å skvise rumpa på toppen et par sekunder. Jeg kan love deg at du vil kjenne det i stumpen! 

SONY DSC
Etter trening laget jeg glasur. Dette er så godt og smaker nesten som sjokoladeglasur!
Det er rett og slett 100 g phildelphia, 100 g gresk yoghurt, 20 g sjokoladeprotein, 1 ss kakaopulver og 1 ss sukringold. Blant alt godt sammen og spis! 
På toppen har jeg litt fibersirup og en proteinbar. 

SONY DSC
Nå skal jeg komme i gang med middagen. I dag skal vi ha middagsgjester. Det blir hjort og fløtegratinerte poteter, og brownie med is til dessert. Å, jeg gleder meg til en god kveld med deilig mat og hyggelig selskap.
Håper du har en super duper fredag! 

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg