www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

BRINGEBÆRPARFAIT

  • 05.06.2016, 10:53


Jeg ble plutselig veldig rastløs i går kveld. Sikkert fordi jeg hadde sittet på rumpestumpen mesteparten av dagen og ikke hadde gjort noen form for aktivitet. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg sover alltid bedre de dagene jeg har trent. Uansett...klokken var halv tolv og det var for sent å komme seg ut på en gåtur, så da tok jeg en liten bakerunde. 

SONY DSC
Resultatet ble denne deilige bringebærparfaiten. Den stod å koste seg i fryseren i natt og var veldig klar for å spises når jeg stod opp i dag. Parfaiten ble virkelig super god! Frisk, søt og syrlig.
Jeg nøt bringebærparfaiten i morgensolen sammen med en kopp kaffe. Dette kan bli nok en sommerfavoritt brukt som dessert eller bare som litt ekstra kos.

SONY DSC
Parfeit er en enkel isdessert som du lager på knappe fem minutter! Du trenger ikke å røre i den mens isen stivner i fryseren. 
Jeg har brukt bringebær, men du kan gjerne bruke andre bær som jordbær og blåbær.
Håper det smaker :grin:

SONY DSC

Bringebærparfait

2 egg
2 ss sukrinmelis
2 ss fibersiurp gold, eventuelt annen søtning
300 g kesam
400 g frosne bringebær, ferske kan også brukes

Pisk egg og sukrin til eggedosis.
Mos sammen kesam, fibersirup og frosne bringebær. Bruk gjerne en blender eller foodprosessor. Rør så inn eggedosisen. 
Ha massen i en form. Jeg har brukt en brødform. Sett formen i fryseren i minst 4 timer, gjerne lenger.
Parfaiten bør tine på kjøkkenbenten omtrent 15 minutter før den spises. 
Nyt!

SONY DSCPynt med det du måtte ønske.
Jeg har brukt smeltet sukrin sjokolade og hakkede nøtter.


Bringebærparfait er perfekt i det nydelige sommerværet vi har nå. En må jo ha en form for is i solsteiken!
Ha en aldeles nydelig solskinssøndag. 

Kristine ♥ 

Eirin

05.06.2016 kl. 11:22
Nam, denne skal jeg definitivt lage i sommer varmen! 😁❤️

Kristine

05.06.2016 kl. 21:55
Eirin:
Gjør det Eirin. Den smaker ekstra godt i solen :)

lisarorvik

05.06.2016 kl. 11:28
Dette så kjempengodt ut :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Kristine

05.06.2016 kl. 21:55
lisarorvik:
Det var super godt skal jeg si deg :)

Janne

05.06.2016 kl. 12:01
Lage med en gang!! :-)

Kristine

05.06.2016 kl. 21:54
Janne:
Ja, gjør det Janne. Sikker på at du ikke vil angre :)

Åsa

05.06.2016 kl. 12:10
Gjett om dette blir søndags desserten :-D :-D

Kristine

05.06.2016 kl. 21:54
Åsa:
Kos deg masse Åsa :)

Katrine

05.06.2016 kl. 15:45
-dette så godt ut!! :)

Kan fibersirupen erstattes med for eksempel sukrin gold? eller må det være flytende søtning?

Kristine

05.06.2016 kl. 21:54
Katrine:
Det kan erstattes av all søtning. Trenger ikke å være flytende :)

Kristiane

05.06.2016 kl. 17:59
Parfaiten står i fryseren og skal spises etterpå. Hvordan sier du egentlig navnet? ;-)

Kristine

05.06.2016 kl. 21:54
Kristiane:
Parfe. Tror det sies slik. Hihi... Håper det smaker :)

Mona

05.06.2016 kl. 18:10
Mmm, parfaiten ser kjempe god ut.:-) Ønsker deg masse lykke til med eksamen i morgen.:-)

Kristine

05.06.2016 kl. 21:54
Mona:
Det var kjempe godt. Anbefaler deg å prøve Mona :)
Og tusen takk. Nå får det briste eller bære!

Marlene Nilsen

06.06.2016 kl. 00:35
Ser digg ut :D

Kristine

06.06.2016 kl. 19:48
Marlene Nilsen:
Knall godt, skal jeg si deg :)

Sissel

06.06.2016 kl. 16:53
Håper eksamen gikk bra :-D

Kristine

06.06.2016 kl. 19:47
Sissel:
Tusen takk du. Det gikk supert :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits