AKTIVITET OG SVETTE GIR GLEDE

Jeg skal ikke legge under en stol, at jeg var noe redusert i går. Et glass vin eller to tar jeg rett som det er, men mer enn det er sjeldent. Når jeg attpåtil begynner med mojitos og sprit, ja da har ikke kroppen og hodet mitt det så godt dagen etterpå. Moro var det, og litt selvforskyldt hangover tåler jeg. Men at jeg fortsatt skulle være daff i kroppen og tung i hodet i dag, hadde jeg aldri trodd! Er det flere som har det slik, hangover flere dager på rad? 

SAMSUNG CSC
Jeg stod opp syv i morges for å rekke og få svart noen mail og få trent før jeg dro på jobb. Allerede når klokken ringte kjente jeg at kroppen ikke ville opp. Jeg brukte en drøy time på mailen mens jeg nøt en god kopp kaffe, en questbar og et eple. Kaffe og questbar gjør underverker! Deretter tuslet jeg meg avgårde på trening. 

SAMSUNG CSC
Noccoen føltes ekstra nødvendig i dag og jammen gjorde den nytten sin. Selv om kroppen føltes litt daff og hodet ikke hang med, ble det med et mer futt i den etter at drikken var fortært. Treningsøkten ble langt bedre enn forventet, selv om den ikke var av den beste sorten. Underkroppen fikk gjennomgå med blant annet frontbøy, bulgarsk utfall og kick back i kabel. Det føltes uansett utrolig deilig å få svettet litt. Aktivitet og svette får meg omtrent alltid til å føle meg bedre – det gir glede!

Tung mandag eller ei, humøret trenger det ikke å stå på :grin: 
Jeg håper du får en fantastisk uke. Smil da, så blir alt så mye bedre!

Kristine ♥

12 kommentarer

Siste innlegg