MIKROKAKE

Så moro at mange av dere vil være med på oktober challengen og er positivt innstilt. Jeg gleder meg til søndag og vise dere utfordringene til uke en!

Over til noe helt annet. Husker dere mikrokaken? Jeg laget den hele tiden før! Nå er det en stund siden sist. Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor, det er jo så godt! Kanskje det er fordi jeg spiste den absolutt hver eneste dag i et halvt års tid, og jeg gikk lei. Jeg vet ikke. Uansett, i dag laget jeg mikrokake igjen. Himmelsk deilig!

SONY DSC
Denne gangen laget jeg en sjokoladevariant med bløt og flytende kjerne. Jeg toppet kaken med Nutramino chocolate peanut proteinbar og peanøttsmør. Det ble ikke den lekreste tallerkenen, men fy søren så godt!  Jeg digger når mat er sunt, proteinrikt, raskt og utrolig godt!

SONY DSC

Mikro kake ala brownie

1 egg
1 eggehvite
30 g sjokoladeprotein
2 ss kakaopulver
1 ts sukringold
1 ss havremel, eller annet mel
1/2 ts bakepulver
3 dråper stevia vanilje, kan sløyfes
Ca 0,5 dl væske, jeg brukte melk

Miks sammen alle ingrediensene i en kopp eller boks. Jeg brukte en matboks.
Dekk koppen / boksen med plastfolie.
Kjør på full guffe i mikroen i 30 – 40 sekunder. Jeg hadde min på 700 W i 40 sekunder. Da er kjernen flytende.
Velt koppen / boksen over på en tallerken. 
Server med en gang. 

SONY DSC
Nå skal jeg komme igang med middagen. Jupp, det ble dessert før middag i dag. Har du lyst, har du lov :razz: 
Ha en god kveld!

Kristine ♥

14 kommentarer
    1. Takk for respons:) skal lage denne i kveld:-D forresten, gratulere med ny samarbeidspartner:)

    2. Camilla:
      Ja, det fungerer. Da ville jeg stekt den på 175 gradder i 10 -12 minutter. Sjekk underveis i steketiden 🙂

    3. Takk for oppskrift:-DDĎDD Men vi har ikke mikro:/// har du prøvd å lage denne i stekovn?
      Klem fra Camilla

    4. Marit:
      Jeg har aldri vært borti eggeprotein, så jeg er ikke hundre prosent sikker. Men jeg har hørt det er litt rart å bake med, da det har andre egenskaper en whey og myse-protein. Vil anbefale deg å prøve med et annet pulver 🙂

    5. Hei!
      Mikrokaka så veldig god ut! Men kan man bruke hvilket som helst proteinpulver? For jeg har egg protein, og jeg synes det blle litt rart, kan hende det bare er meg 😛

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg