hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

MAROKKANSK CHILI CON CARNE

  • 06.10.2016, 15:46


Denne oppskriften fant jeg p godt.no. Da jeg leste ord som varmende gryte og duftende krydder, var jeg solgt! Gode og smakfulle gryter er en favoritt p hst- og vinterstid. Jeg gjorde et par endringer p oppskriften og den ble s god! Denne marokkanske chili con carne'en kommer jeg til lage mange ganger fremover! 
SONY DSC
Det kan kanskje se ut som om det er mye jobb, men gryten er klar i lpet av 20 minutter. Lag dobbel porsjon s har du til middag eller lunsj flere dager. Denne gryten er ogs helt perfekt i matboksen. Smakslkene dine vil takke deg! En sunn og knall god hstmiddag som passer like godt som en helgemiddag eller en hverdagsmiddag.  

SONY DSC

Marokkansk chili con carne

1 pakke karbonadedeig
1 lk
3 hvitlksfedd
1 stor gulrot
1/2 chili
2 ts spisskummen
1 ts kanel
1 ts ingefr
2 ts koriander
1 ts paprika
1 boks hakkede tomater
2 ss tomatpure
1 buljongterning
1 dl vann
1 boks linser
1 boks kikerter
1 boks cherrytomater 

Hakk lk og gulrot i terninger. Finhakk hvitlk og chili. Ha grnnsakene i en kjele og stek dem raskt i litt olje. Ha i krydderne og stek litt til.
Ha s i karbonadedeigen og stek til den har ftt en lett farge. 
Tilsett hakkede tomater, buljong, tomatpure og vann. Kok opp la det koke i 5 minutter. 
Tilsett linser, kikerter og cherrytomater og la gryten koke i ytterligere 5 minutter.
Server gjerne med en klatt rmme og frisk koriander. 

SONY DSC
Hper marokkansk chili con carne faller i smak hos deg.
Ha en fin kveld :grin:


Kristine ♥

elisebr

06.10.2016 kl. 16:01
Nam! :) S godt det s ut! :)

Kristine

07.10.2016 kl. 18:22
elisebr:
Det var super godt :)

Katrine

06.10.2016 kl. 16:50
Det blir helt klart fredagsmiddagen :-)

Kristine

07.10.2016 kl. 18:21
Katrine:
Kos deg med middagen :)

Orelia

06.10.2016 kl. 18:10
Jeg elsker chili con carne s denne varianten skal jeg prve :-) Takk for inspirasjon :-)

Kristine

07.10.2016 kl. 18:21
Orelia:
Gjr det Orelia :)

Amanda

07.10.2016 kl. 10:27
S deilige farger. Ser kjempe godt ut :-)

Kristine

07.10.2016 kl. 18:21
Amanda:
Ja, eller hva :)

Hege

07.10.2016 kl. 14:31
S deilig. Hvordan buljongterning bruker du? (Typ gnnsak, kjtt...)

Kristine

07.10.2016 kl. 18:21
Hege:
Her brukte jeg kylling, men vil anbefale kjtt ettersom det er kjtt i oppskriften :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no