FROKOSTBOLLEN

God morgen skjønninger ♥ Håper dere har sovet godt. 

SONY DSC
Jeg har akkurat spist denne herlige frokostbollen. En skikkelig god havregrøt toppet med ProPud med karamellsmakyacon sirup, blåbær, kakaonibs og sjokoladenøtter. En real luksusgrøt. Jeg pleier nemlig ikke å ha sjokolade på grøten hver dag, men i dag var det akkurat det jeg hadde lyst på, og har du lyst har du lov! I tillegg ble det en god kopp kaffe til frokostbollen. Kaffe må jeg ha hver morgen!

SONY DSC

God havregrøt til frokostbollen

60 g havregryn
2 dl vann
2 dl melk, jeg bruker stort sett kokosmelk eller mandelmelk
1 egg
1 ts kanel
1 ss kokosolje, kan sløyfes

Jeg lager havregryn natten over. Da går det så raskt på morgenen.
Legg havregrynene i vann og la de ligge natten over. Ha så blandingen i en kjele sammen med melk, egg, kanel og kokosolje. Kok opp og server. 

Lager du grøten uten å la grynene ligge natten over, har du havregryn, melk og vann i en kjele og koker opp. La koke i 5 minutter. Tilsett så resten og la koke i ytterligere 5 minutter. Server.

SONY DSC
Dette er en skikkelig god havregrøt som er mettende og næringsrik. Den passer like godt til frokost, som lunsj og kveldsmat. Topp den hva enn du måtte ønske. Cottage cheese, kesam, friske bær, frukt, syltetøy, sukrin, smør eller annet godt. Stort sett alt passer på denne grøten! 

Nå får jeg komme meg avgårde på forelesning. 
Ønsker dere en herlig tirsdag :grin: 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg