TACOFREDAG

SONY DSC
Ikke noen overraskelse, men det er tacofredag idag…Igjen! Rema1000 reklamerer så fint med nye texmex varianter og jeg lot meg inspirere da jeg skulle lage lunsj. Det ble en versjon med scampi som var utrolig god. Det er første gang jeg har prøvd scampi i taco, og det kommer jeg helt klart til å gjøre igjen. Jeg laget en spicy variant med chili og hvitløk som virkelig gav mersmak. Sammen med friskheten fra lime og fyldigheten fra revet cheddar var dette et festmåltid!  

SONY DSC
Ellers har dagen vært hektisk. Dagen startet tidlig med et møte, deretter bar det rett til shoot med ShapeUp. Når jeg først var på treningssenteret tok jeg meg tid til en styrkeøkt på ben etter shooten og nå skal jeg vært øyeblikk komme meg på jobb. Med en full timeplan var jeg super fornøyd med at denne lunsjen bare tok fem minutter å smelle sammen. Da rakk jeg et godt måltid før jobb! 
Angående shooten med ShapeUp, vi har tatt bilder til en treningsserie som kommer i februarutgaven. Det er en liten forsmak på snap (kristineokern) og instagram (dedicationkristine). Jeg skal ærlig innrømme at det var litt skummelt å stå foran kameraet på den måten, men også utrolig moro. Gleder meg til å se resultatet! 

SONY DSC

Tacofredag med scampi

Spicy scampi
Ferdigkokte scampi, eventuelt rå som du koker
Tacokrydder, kjøp ferdig eller lag ditt eget – oppskrift her
Tomatpure
Litt finhakket chili og hvitløk
Lime

Tilbehør
Lomper eller lefser
Salatgrønnsaker; ruccola, paprika, rødløk
Salsa
Revet cheddar
Limpe

Start med å gjøre klar salaten. Riv så osten og del lime i båter. 
Bland scampi med tomatpure, tacokrydder, chili og hvitløk. Jeg brukte 1 pakke med scampi, 270 g, 1 stor ss tomatpure, 1 hvitløksfedd, ca 1 cm chili og 1,5 ss tacokrydder.
Ha det i en panne og stek raskt på høy varme 1 -2 minutter.
Press over limesaft og server. 

La det bli tacofredag hos deg også :grin: 
Ha en herlig kveld!

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg