www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

TRENING MED LILLEBROR

  • 23.12.2016, 16:35


I dag tok jeg meg en treningsøkt med lillebror. Det skal sies at lillebror ikke er så liten lenger. Han er langt høyere og sterkere enn storesøster, men i mine øyne vil han alltid være lille-bror. Fordelen med at lillebror er blitt stor, er at han kan presse meg på trening. Jeg får ikke sluntret unna når han er med! Vi kjørte en fullkroppsøkt med blant annet chins, benpress, revers flyes, pull through, mage i glute ham raise maskin og knebøy i t-bar apparat. En super økt! Ettersom jeg trente på Actic Hønefoss, et nytt senter for min del, måtte jeg teste enkelte nye øvelser. De har nemlig en del andre apparater og maskiner enn det jeg har der jeg pleier å trene. Over ser du knebøy i t-bar apparat med bred benstilling. Jeg kjørte denne øvelsen i supersett med pull pull through. Først 10 repetisjoner knebøy, så rett på 12 repetisjoner pull through. Jeg gjorde totalt 3 sett. Det brant skikkelig i rumpen! Du må bare prøve denne kombinasjonen. Gode rumpeøvelser kan vi aldri få nok av :mrgreen:


Nå sitter jeg her med en god porsjon risengrynsgrøt. Skuldrene begynner og senke seg og julestemningen kommer snikene. Resten av kvelden blir det pynting av juletre, hygge og familiekos.
Håper alt er bra med deg og dine. Nyt lille juleaften og resten av juledagene! 


Kristine ♥ 

Lillan

23.12.2016 kl. 18:25
Deilig med litt trening før grøt da :-)

Kristine

24.12.2016 kl. 10:47
Lillan:
Da får man plass til ekstra mye grøt i magen ;)

Tina

23.12.2016 kl. 20:07
Digger ansiktet ditt på det øverste bilde. Det ser ut som du koser deg :-)

Kristine

24.12.2016 kl. 10:46
Tina:
Haha... Trening er jo moro :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits