www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

ET SKADET SELVBILDE

  • 24.01.2017, 16:17


For mange som trener, er drømmekroppen årsaken til at de trener. Men kjære deg, det er mer til trening en bare kropp! Trening er vel så viktig for en helhetlig helse, og helse er faktisk vel så mentalt som fysisk. Om du tenker at trening, diett og det å skulle oppnå en spesifikk kroppstype vil gjør deg gladere - tar du feil! Da har du et skadet selvbilde, noe som (dessverre) er helt vanlig. 

Jeg har vært der selv. Jeg trente kun for utseendemessige årsaker og hadde alltid et mål jeg skulle nå. Men når jeg nådde det aktuelle målet, var det aldri nok. Da var det bare et nytt mål jeg måtte jobbe mot.  

SAMSUNG CSC
Som personlig trener har jeg også møtt en rekke jenter som har veltrente kropper, vakre individer som andre jenter ser opp til, men som likevel ikke var lykkelige fordi de ikke følte seg gode nok. De hadde, så vel som meg tidligere, et skadet selvbildet. Det er lettere sagt enn gjort, men om du sliter med selvbildet ditt, ta opp kampen. Å trene og å ta vare på din egen kropp, burde handle om å bli en bedre utgave av deg selv og å lære å elske deg selv hver dag. Denne reisen tar aldri slutt! Det å trene og ta vare på seg selv, er en viktig prosess som burde verdsettes og være en del av resten av livet ditt. 

Ta opp kampen med selvbildet ditt. Vis verden og deg selv at du er nok, og at du er fantastisk. Gjør det alene, for eksempel ved å lete og lære av bøker som 'Selvfølelse nå!' av Mia Törnblom, eller gjør det sammen med noen, som en dyktig terapeut. Jeg personlig vil anbefale det siste. Alt er lettere når en får veiledning og guiding på veien. Uansett hvordan du velger å ta opp kampen - gjør det og start i dag. Du er verdt det! 


Kristine ♥

Kathrine

24.01.2017 kl. 16:36
<3<3

Kristine

25.01.2017 kl. 16:12
Kathrine:
<3 tilbake

Sarah

24.01.2017 kl. 16:46
Fina träningskläder :)

Kristine

25.01.2017 kl. 16:12
Sarah:
Farger, ja :)

Hege Kristin

24.01.2017 kl. 16:56
kjempefint skrevet <3

Kristine

25.01.2017 kl. 16:12
Hege Kristin:
Takk Hege :)

Victoria Larsen

24.01.2017 kl. 17:07
Kjempe flott skrevet, virkelig! Inspirerende av deg. du er virkelig flott!

Kristine

25.01.2017 kl. 16:12
Victoria Larsen:
Tusen takk for det Victoria :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits