hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

LØRDAGSFROKOSTEN

  • 28.01.2017, 11:48


Se på det frokostbordet da dere!

Noe av det beste med hyttetur og helg, er lange, late frokoster i godt selskap. På bordet denne lørdagsfrokosten var absolutt alt du kan ønske deg. Nystekte rundstykker, godt pålegg, kaffe, frukt, ja, til og med brownie. Når tre matglade jenter samles til frokost, da skal det ikke stå på maten! Til tross for at jeg nettopp har spist alt for mye, kjenner jeg nesten at jeg blir sulten igjen når jeg ser på bildene. Å, så mye godt! 


Jeg fikk faktisk julefølelse da jeg satt ved kjøkkenbordet. Jeg tror det er fordi vi hadde sild og karbonader. Dette er typisk julepålegg, i hvert fall for meg. Litt av alt, er min filosofi under slike frokoster. Jeg må jo smake på alt pålegget. Når rundstykkene er lune, er de så gode! Vi satt rundt bordet i nesten to timer, pratet og spiste. 


Så fornøyd med lørdagsfrokosten, hun da! Finnes det noe bedre en lange, late morgener med god frokost, kaffe og godt selskap? Jeg tror ikke det! 

Ha en nydelig lørdag da dere :grin: 
Gi en god klem til en du er glad i i dag. Da er jeg sikker på at både dagen din og hans / hennes blir enda litt bedre! 

Kristine ♥

Anastasia

28.01.2017 kl. 13:34
Herregud så mye godt!!

Kristine

29.01.2017 kl. 12:28
Anastasia:
Ja, eller hva! :)

elisebr

28.01.2017 kl. 14:06
Så mye god mat! :D Ønsker deg en fin dag :)

Kristine

29.01.2017 kl. 12:28
elisebr:
Ja, masse masse godt :)

RebeccaHasselgard

28.01.2017 kl. 17:07
yummy!! :D

Kristine

29.01.2017 kl. 12:27
RebeccaHasselgard:
Ja, så mye godt :)

Madelen Skare Olsen

28.01.2017 kl. 23:21
Hei Kristine! Ser ut som du koser deg masse, og det er tipp topp :)

Tenkte jeg skulle stille deg et spørsmål som jeg har stilt både Weber og Stuhaug, men ingen av de hadde noen forklaring. En bekjent av meg har nylig startet med sukrin (tidligere brukt vanlig melis til marsipan) og deriblant til marsipan. Hun sier hun blir så tørst, og hun måtte drikke så mye at hun til slutt ble uvel. Jeg kjenner meg for så vidt igjen. Det blir gjerne tre kopper te til en liten marsipanporsjon, og et digert saftglass til grøtbollen, pluss en flaske og en tekopp etterpå igjen.

Stuhaug mente det hadde med mandelmelet å gjøre, men det kan jeg avkrefte. Vet du hva det kan komme av? Er jo litt interessant å stille spørsmål man ikke bare finner svaret på på google!

God helg :D

Kristine

29.01.2017 kl. 12:27
Madelen Skare Olsen:
Jeg tenkte som Linda at det kunne være mandelmelet. Mer fiber gir økt tørste. Men om det ikke er det, vet jeg ikke. Synes det hørtes veldig merkelig ut. Har ikke hørt om det før! Du kan jo eventuelt sende en mail til funksjonrllmat :)

Madelen Skare Olsen

30.01.2017 kl. 23:01
Ja, det er mulig. God idé, takk for tips! :D

Kristine

31.01.2017 kl. 15:13
Madelen Skare Olsen:
Bare hyggelig du :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no