www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

PUSH UPS MED ROING

  • 07.02.2017, 17:23


Jeg skal innrømme at jeg gjør mange av de samme øvelsene på trening. Likevel er det viktig å variere noe, både for motivasjonens del, og også for muskulaturens del slik at muskelen / musklene får ulik stimuli. I dag gjorde jeg push ups med roing. En genial øvelse! Her får du trent core -muskulaturen, bryst, armer, skuldre og rygg i en og samme øvelse. Du får virkelig utfordret både styrken og stabiliteten din! Om du ikke har gjort det allerede, anbefaler jeg deg å prøve deg på push ups med roing neste gang du skal trene overkroppen :razz: 

Push ups med roing

Stå på tærne, slik du gjør om du skal ta vanlig push ups, og ha en manual i hver hånd. Stram core- muskulaturen og senk kroppen kontrollert ned til gulvet. Skyv deg opp igjen, akkurat som i en vanlig push ups. Stabiliser kroppen når du kommer i topposisjon og trekk deretter den ene armen opp mot ryggen, tett inntil kroppen. Senk den rolig ned igjen. Gjenta med den andre armen. Du har nå gjort en repetisjon. Gjenta øvelsen.  
Pass på at du under hele øvelsen, stabiliserer overkroppen, strammer magen og holder en nøytral ryggposisjon. 
Lykke til og god trening! 


Kristine ♥

Victoria

07.02.2017 kl. 17:40
Så flink du er! :)

Kristine

08.02.2017 kl. 15:51
Victoria:
I dag ble det hviledag. Viktig å hvile også :)

Gunnhild

07.02.2017 kl. 18:12
Den skal jeg teste :-)

Kristine

08.02.2017 kl. 15:51
Gunnhild:
Gjør det Gunnhild :)

Josefine

08.02.2017 kl. 13:50
Haha. Den var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd! Jeg sleit skikkelig med p holde balansen!

Kristine

08.02.2017 kl. 15:50
Josefine:
Ja, her må du virkelig konsertere deg for å holde balansen :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits