www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

KANELBOLLEBRD

  • 19.02.2017, 10:40


SONY DSC
God sndagsmorgen godt'folk ♥ N dufter det kanelsnurrer i hele leiligheten! Kanelsnurrer er noe av det beste jeg vet. I dag laget jeg en brdversjon av den kjre kanelsnurren. Ingen elting, ingen heving og ingen utkjevling. Her er det bare blande sammen ingrediensene og vente mens brdet steker! Resultatet blir et saftig og super godt brd med smak av kanelbolle. S utrolig godt! Hper du lar deg friste. 

SONY DSC

Kanelbollebrd
1 brd

3 egg
4 ss sukringold
2 ss smeltet smr, valgfritt
1 ss kanel
1 ts kardemomme
2 ts bakepulver
50 g mandelmel
50 g speltmel, eventuelt bokhvetemel for en glutenfri versjon
100 g  havremel, eventuelt mer speltmel
100 g kesam, eventuelt gresk yoghurt
1,5 dl melk
1 god hndfull rosiner, valgfritt

Pisk egg og sukringold til eggedosis. Ha s i smeltet smr.
Bland sammen trrvarene. Tilsett eggedosisen, kesam og melken. Bland deigen godt sammen med en sleiv.
Rr tilslutt inn rosinene. 
Stek p 180 grader 45 -50 minutter.
La brdet avkjles noe fr du skjrer i det. 

SONY DSC
Som glasur har jeg brukt 2 ss vaniljeprotein, 2 ss sukrinmelis, 1/3 ts kanel og vann til passe konsistens. Mmmm...

SONY DSC
Hper du vil teste kanelbollebrdet og at det faller i smak. Ha en toppen sndag videre! Her skinner solen og jeg skal hvert yeblikk komme meg ut for en g en tur med en venninne. Herlig! Nyt dagen videre :mrgreen:


Kristine  ♥

Marina

19.02.2017 kl. 10:56
Det s skikkelig godt ut :) ser du har brukt sukrin, vet du om denne oppskriften egner seg for de med Diabetes? (Tenkte bake litt til bestemor da vettu :) )

Ha en fin sndag :)

Kristine

19.02.2017 kl. 20:14
Marina:
Sukrin kan brukes av de med diabetes. Det er minimal blodsukkerstigning her. Ellers kan du bruke andre ststoff som stevia :)
Hper sndagen din har vrt bra :)

Janne

19.02.2017 kl. 10:58
Det ser jo sjukt godt m. M bake :-D

Kristine

19.02.2017 kl. 20:13
Janne:
Lp bak. Du vil ikke angre :)

Karianne

19.02.2017 kl. 11:35
Ser nydelig ut! Kan jeg erstatte mandelmel med noe annet?

Kristine

19.02.2017 kl. 20:13
Karianne:
Et annen mel gr nok veldig bra :)

Karoline

19.02.2017 kl. 11:57
N str d i ovnen. Brukte gojibr istedenfor rosiner. Liker ikke rosiner :-P Lukter veldig godt ihvertfall :-)

Kristine

19.02.2017 kl. 20:13
Karoline:
Kan tenke meg at gojibr er knallgodt i. Hper det smakte :)

Victoria Larsen

19.02.2017 kl. 13:11
Ser jo kjempe godt ut! :D

Kristine

19.02.2017 kl. 20:12
Victoria Larsen:
Den er virkelig knall god :)

Astrid

19.02.2017 kl. 13:59
Har du plegg p eller spiser du det som en kake? :)

Kristine

19.02.2017 kl. 20:12
Astrid:
Jeg spiste mesteparten som en kake og et par biter med en skive brunost :) S godt!

Trine Halvorsen

20.02.2017 kl. 12:44
Kan jeg bare bruke havremel? :)

Kristine

20.02.2017 kl. 16:47
Trine Halvorsen:
Det vil nok ikke bli like saftig da. Speltmel og mandelmel gir en litt saftigere konsistens. Men du kan bruke andre meltyper istedenfor mandel og speltmel, feks bare havre- og hvetemel eller havre- og bokhvetemel :)

Elise

20.02.2017 kl. 13:59
Det brdet blei s saftig og stt og godt. Jeg skal lage det igjen :-D Takk for oppskrifta.

Kristine

20.02.2017 kl. 16:47
Elise:
S utrolig koselig hre. N ble jeg glad :D

Synne

20.02.2017 kl. 21:11
Utrolig godt brd! For ikke snakke om den deilige kanel-lukten :-D Du er flink alts

Kristine

21.02.2017 kl. 08:27
Synne:
Det er s hyggelig hre at oppskriftene blir brukt og godt likt. Takk Synne :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits